ABOUT THE MOVIE:

Filmen var sjukt bra! rekommenderar den verkligen. den får 5 solar av 5 möjliga haha. Vi träffade versta konstiga tjocka fula gubben på bion som började skryta om att han sett alla filmer som finns, han hade sett den filmen vi skulle på som hade premiär idag för enligt honom så skickade hans bror honom en kartong med 40 filmer varje månad (snacka om att inte ha ett liv). Sen så frågade han kaxigt om vi sett millenium "trilogin". va bara ja? Så sa han, ehm det har jag som att han typ såg den först eller något. sen började han typ berätta att han läst böckerna och blablabla....helt sjukt konstig gubbe. För att förtydliga att han verkligen var jätte konstig så hade han mocka jacka, cowboyhatt, ett uppochner påvänt kors runt halsen och han gick på bio själv på en film han skröt om att han redan sett för jätte längesen. hahah. Nu ska jag sova, Godnatt.

THE BOUNTY HUNTER

Nu ska jag åka hem till Emilia, sen ska vi in till Göteborg och se premiären av "The bounty hunter" (se trailern här) Glöm inte av frågestunden några inlägg ner, svarar på frågorna imorgon. Föresten, tänkte ha en liten "bloppis" någon som är intresserad? OVER AND OUT

Every day just seems to be the same


Fick denna otroligt fina ring av Ingrid och sen fick jag också låna hennes Zebra sjal. Tack så mycket <3 Såhär såg jag ut idag btw, ingenting speciellt som vanligt. Blev nästan rädd när jag tittade på mitt konto alldeles nyss, jag är äckligt fattig denna månaden...vet inte riktigt varför faktiskt. Alla pengarna bara försvann, sen drogs ju pengarna från Barnfonden(har ett fadder barn jag ger 200 kr till varje månad) och avbetalningen på mitt gymkort på 299 idag. That sucks! TALK TO YOU LATER


NEW


Lite nya basplagg. "lacktajts" och vitt linne, funkar alltid. Och mina nya converse <3

OUTFIT OF THE DAY YESTERDAY


UPDATE:

Kom alldeles nyss hem från jobbet, gårdagen tillbringades tillsammans med Ingrid. Vi hamnade helt random inne i Göteborg och jag fick med mig en leopard sjal och ett par strumpbyxor med hjärtan hem. Sen åkte vi hem till Ingrid och hade myskväll, köpte med oss dipp, gurka, clementiner, godis, vindruvor, chips och cocacola. Så himla gott. Fick en ring av ingrid igår också, visar er den sen. Titta in senare så kommer gårdagens outfit och lite nya inköp.


FRÅGESTUND.


Har precis ätit pizza;) nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta bussen tillKungsbacka och sen pendeln till Mölndal & Ingrid. Blir en heldag hemma hos henne + sleepover ;) Mysigt. Eftersom det inte blir någon mer uppdatering idag så tänkte jag att vi kunde köra en frågestund/tips om vad jag ska skriva/visa i bloggen, SÅ NU KÖR VI.

DÖDSKALLESJALEN

Postat av:
vart kommer den ifrån? :)
2010-03-28 @ 16:04:44

Postat av: JENNSAN - mitt mode
riktigt snygg! var ifrån?
2010-03-28 @ 17:49:51

SVAR: Dödskallesjalen är ifrån MQ och kostade 299 :- har jag för mig.


Whats new part 2.

Lämnade tillbaka den vita, eller Cassandra köpte den av mig så köpte jag den svarta istället.
Skit dålig bild på den. Bättre bild kommer så småningom.


Just like everyone else.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Alla gör det, så jag tänkte what the **** i'll do it too;)
Mönstret kommer ifrån en gammal bild jag tagit på en himmel med träd som jag sen redigerat. Tyckte det fick en effekt av batikmönster.


until death tear us apart

Tjatja, hur är det med er? Tänkte att ni kanske kunde komma med lite förslag/tips you name it för vad jag ska skriva och visa mer i bloggen. Vill ni veta mer om mig, vill ni ha mer musik, bilder mm. Vad är det ni just gillar med min blogg typ? Ikväll ska jag träffa Philip, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väl se vad vi hittar på. jani, finns la inte så mkt mer att skriva om. 2tim & 23 min kvar på auktionen jag budar på just nu. JAG MÅSTE VINNA!!

Jag just nu:


SCARF


Hittade denna underbara dödskalle "sjalen" häromdagen, om den inte vore så dyr och stor skulle jag köpt den direkt. fin fin fin. Idag har jag jobbat, tänkte sätta mig framför tv:n en stund nu sen ska jag ta en dusch. PUSS


14:46

Jag tror det var en hel del som glömde av att ställa fram klockan idag, jag var en av dem. Imorse vaknade jag och hade 15 minuter på mig att ta mig till jobbet. haha.


ACNE

Tänkte att jag kunde visa er mina nya saker i 4 delar. Blir så mycket annars. Först ut är mitt nya linne från ACNE för 400 spänn, dyrt? JA men värt. Sen har vi en tygpåse från beyondretro.



JAG BER OM URSÄKT..

För den otroligt dåliga uppdateringen. Har mycket att göra denna helgen så bloggen har blivit lite bortglömd. Skulle solat idag efter jobbet, men lat som jag är orkar jag inte ens göra det haha. Har precis lagt in en fiskgratäng i ugnen så efter jag ätit upp den så tänkte jag visa er lite av mina nya inköp. Föresten, titta vilket fint påskris jag gjort ;D Något av det bästa jag vet är påsken, älskar det nästan mer än julen. Man känner att våren börjar närma sig, man får dricka påskmust, äta ägg med romochkaviar på. Helt underbar helt enkelt.

 

UPDATE:

Efter jobbet idag åkte jag in till Göteborg och träffade Cassandra. Vi shoppade, riktigt mysigt. Sen på kvällen blev det bio med Ingrid. Nu ska jag sova, blev föresten riktigt överraskad när jag tittade mina kommentarer alldeles nyss. Hade typ 11 st att godkänna. Gulliga ni är;D Föresten, är visst med i en "veckans blogg" tävling här så ni kan la rösta om ni vill:) OVER AND OUT

WHITE ARMY JACKET


Hittade denna Kavajen på ZARA igår, himla fin..men väldigt dyr. Dessutom är den vit, kanske inte den bästa färgen för ett plagg som är svårt att tvätta. Nu ska jag till jobbet.

TALK TO YOU LATER

FOR SALE



Säljer min saint tropez topp/tunika. Pga att jag inte använder den och för att jag har alldeles för mycket kläder. Har användt de 1gång och den är i storleken M. Medium är inte så mycket större än Small bara att den är lite längre.

Kontakta mig på [email protected] ifall ni är intresserade.

UPDATE:

Nu ska jag hem till Emilia med tjejerna. Vi ska göra vofflor och ha det trevligt helt enkelt;) Har massor med nytt att visa er men det kommer inte upp förens ikvll eller imorgon. Här får ni en fin bild på Ingrid sålänge. OVERANDOUT

OUTFIT OF THE DAY



Varsegod, typ första bilden när ni sett mig le på kort va? anledningen är att jag inte gillar att le på kort för min mun är sne efter en olycka jag var med om när jag var liten.


Tröja - HM (ny)
Väska - ZARA
Solglasögon - lindex
Shorts - sebastians gamla jeans XD
Halsduk - ginatricot


WHY MADELINE?!

Har varit uppe sen klockan6 imorse, åkte med min far in till Göteborg vi 7-8. Åt frukost där och gjorde mig iordning för att sen göra lite ärenden på stan. Plötsligt hamnar jag i kön till H&M Garden collection, Folk blev som galna när dörrarna öppnades. En äklig tjej med pradabrills som stod snett bakom mig armbågade sig fram, hennes blick var fylld med hat åt de människor som stod i hennes väg. Det var den första och sista gången jag går på något sånt, helt sjukt att många av oss är helt besatta av att ha och ha. Jag fick iallafall tag i en vit tunika och den vita klänningen med vita blommor på. Men kan faktiskt erkänna att jag blev lite besviken av kvalitén, det såg billigt ut helt enkelt så jag hängde tillbaks dem. Alla de fina plaggen tog slut på några sekunder, helt galet. Sen gick jag vidare en stund på stan och det slutade med lite mer påsar än jag förväntat mig. Är så otroligt besviken på mig själv haha. Har ju lovat mig själv att jag inte köpa massa strunt. Iochförsig är mycket av det jag köpte saker jag verkligen vill ha och behöver. Visar er lite senare vad jag fick med mig hem för nu ska jag ta något åh äta. OVERANDOUT

UPDATE 15:04 - Ska in till Kungsbacka och äta lunch/middag you name it med Jos nu.


RIGHT NOW:

Har precis lagat mat, ska sätta mig vid tv:n äta, dricka påskmust och ta det lugnt en stund. Sen ska jag iväg till min mammas jobb, skriva ut lite papper och bla. hämta mitt paket som jag glömde hämta igår.

Såhär ser min vecka ut:

TISDAG: Träffa Ingrid, jobba 18:00-00:15
ONSDAG: Inte göra någonting, Jobba 16:30-00:15
TORSDAG: LEDIG. upp vid 7:00 för ärenden i stan, sola, myskväll hos Emilia.
FREDAG: Jobba 10:00-15:30, träffa Cassandra i Göteborg, Bio på kvällen.
LÖRDAG: Jobba 8:15-16:00, systemet, sola och sen fest hemma hos Marcus.
SÖNDAG: Jobba 8:15-16:00, Hem till Ingrid för myskväll.

kommer säkert vara helt slut efter denna veckan. Måste trycka in sola på Torsdags schemat också. Känner mig rätt blek och tråkig just nu. x.


NEW DRESS



Klänningen gjorde sig verkligen inte på bild, den är mycket finare i verkligheten. Ni får en bättre bild någon annan dag. Den kommer iallafall från Bikbok och kostade 249:- Billigt billigt, det gillar vi. fin till sommaren när man är brun. NU: PROMENAD OCH SEN LAGA MAT.


FRÅGA:

Postat av: anna
kan inte du tipsa om vart man kan köpa snygga kakfat:D? vore jätteshysst:)
2010-03-24 @ 07:26:33


Självklart kan jag det. Det finns faktiskt att hitta nästan överallt, på inredningsaffärer, Åhlens, porslinsaffärer, indiska mm. Om du vill ha billigare alternativ ska du titta på indiska de hade många olika till billiga priser. Porslinsaffärernas utbud innehåller mycket dyrare kakfat, allt från 300-1500. Ett annat tips är att söka på internet efter "två/trevåningsfat" som det kallas. Kanske fynda ett på Tradera? Hoppas du hittar ett kakfat nu;)

HEJ

Kom precis hem från jobbet, är helt slut så jag har planerat att däcka i min säng nu. Brände mig på fritösoljan idag för er som är intresserade av att veta det. så min hand är alldeles röd, ser ungefär ut som ett sugmärke. Det gjorde ont. Hittade en görsnygg klänning på stan idag också, visar er den imorgon. Godnatt.


12:25

Har precis ätit frukost och tittat på en av alla 100 kanaler vi har. Kommer antagligen bli en tv-nörd. Vad händer idag....ska träffa Ingrid sen ska jag jobba stängning. Ska hämta ett paket också som kommit på posten, Älskar paket fastän jag redan vet vad som ligger i. Nu ska ja duscha och sen in till Kungsbacka och träffa Ingrid. OVERANDOUT


THE HOUSE


Huset utanför.


en del av köket och kösön som vi satt ihop.

Garaget

En liten sneak peek på mitt rum.

Halltrappan.

vardagsrummet. fler bilder kommer senare.

RIGHT NOW:

Känner mig lite deppig, har gått åh blivit sjuk. Har ont i magen och huvudvärken blir bara värre och värre. Kan knappt fästa blicken på texten i datan. Så det blir inget med att träffa Caroline idag, får låsa in mig på rummet och stanna där istället. Har precis vart ute och tagit lite sneak peek kort på huset föresten så de kommer upp alldeles strax. OVERANDOUT


G'day

Hittar inte min laddare till mobilen, den tar sina sista andetag just nu. Får ta och packa upp alla lådor så jag vet var jag har allt. Har hittat ett kakfat föresten på tradera, ska lägga ett bud på det tänkte jag. Idag händer det inte särskilt mycket, tänkte packa upp det sista sen kommer Caroline hit i eftermiddag. Ah detta var ett otroligt ointressant inlägg men titta in lite senare så tänkte jag lägga upp lite bilder på huset. nu ska jag skypa med min syster som bor i australien, ska visa henne huset;D TALK TO YOU LATER.

Displayer


Sitter och funderar lite på vad jag ska satsa på för förvaring till mina smycken, vill att de ska synas men också att jag kan hålla ordning på dem, "kak fat" är ju en rätt bra idé faktiskt eller en stor platt skål. jaaa, får fundera vidare på det imorgon. OVERANDOUT

TRÄNA

Nu ska jag iväg och träna tillsammans med Emilia, vi har planerat att träna i 90-110 minuter. Väldigt länge, enligt mig men det behövs. Ska inviga bussen dit och hem, spännande spännande. Kommer la hem vid 9. OVER AND OUT


UPDATE:

Det ligger saker överallt i mitt rum, vet inte riktigt vart jag ska börja. Har iallafall fått upp det mesta av kläderna på klädställningen, nu ska allt in i lådorna. Skulle helst vilja dränka allt i tvättmedel men men. Ikväll eller imorgon kommer det upp lite bilder på mitt rum och på huset så titta in då;) Nu ska jag ta en dusch sen sätta mig vid våran köksö och äta vindruvor med min syster. TALK TO YOU LATER. 


TELIA?!

Okej, så sjukt irriterande. Fick installerat våra mobilainternet här igår och mitt är såklart det ända som strular. Jag kan inte lyssna på musik samtidigt som jag är inne på internet pga. uppkopplings störningar. Sen när jag ringer till Telia kundtjänst efter att väntat i telefonkö i 15 minuter, vet de inte hur de ska kunna hjälpa mig och ger mig därför inget ordentligt svar. Sååå otroligt irriterande !

THIS IS THE ENGLISH WAY


WE'RE MOVING TO OUR CASTLE

Håller på att packa ner det sista i rummet nu. om mindre än 2 timmar är flytten igång, känns riktigt konstigt om jag ska vara ärlig. Är nervös och jag har haft ont i magen sen jag vaknade imorse. Ni får ha en otroligt bra Lördag så hörs vi efter helgen. OVER AND OUT

GODKVÄLL

Vi kom hem för en stund sen. Har vart i huset hela dagen typ och skruvat ihop hyllor, stolar, köksön och sen hämtat den nya soffan. Imorgon kommer det bli en heldag i kaos och jag kommer säkert inte få igång datorn förens på Söndag. Så den sista uppdateringen ni får är imorgonbitti, nu blir det mys framför tv:n. OVERANDOUT

 
Köpte föresten tokiohotels album idag. 198 spänn, rätt dyrt men värt.

JATACK


Collage: by me
JATACK, jag går gärna runt såhär nåndag! bikbok, acne, dinsko, karmaloop mm.

En vecka senare...

....och jag sitter fortfarande och surar över att Salem inte vann </3 Ååh han är ju bara för söt!

UNDER CONSTRUCTION.

Okej...blogg.se har en dålig dag. har skrivit ett inlägg 3 gånger nu och sen försvinner det så jag orkar inte skriva om det igen. Kör en sammanfattning. Idag får vi nyckeln till det nya huset, vi ska köra dit det som ska in i garaget och upp på vinden resten ska vi ta imorgon. Jag och syster ska montera en "köks ö" och så ska vi hämta våran nya soffa som kommit in i butiken. Kommer sakna vårat gamla hus så otroligt mycket speciellt vårat badrum <3

19:03

Nu ska jag iväg och bowla tillsammans med Philip, har inte bowlat på evigheter så får se hur det går haha. Om det inte blir någon mer uppdatering senare ikväll så ses vi imorgon. PUSS


RIGHT NOW:

Har precis tagit en lång dusch och nu sitter jag åh målar naglarna. hade besöks rekord igår föresten märkte jag alldeles nyss, hela 134 unika besökare var ni:D. Nu har jag inget mer vettigt att skriva om så jag uppdaterar lite senare. FAREWELL.


GODMORGON

Kan inte sova på nätterna...och det gör det inte enklare när man måste gå upp tidigt på morgonen dagen efter också. Idag ska jag jobba 8:15-16:30, så det blir ingen uppdatering förens i eftermiddag. Här får ni en skön halvtråkig sommaroutfit sålänge. Funderar seriöst på att köpa mig ett par raybans...dyrt men värt?

 
HM, CONVERSE, McQUEEN, RAYBAN

Tacksåmycket

till er som röstade(ni var fler än jag trodde faktiskt), tyvärr så vann jag inte..men ska inte hänga läpp för det. Nu blir det mys framför teven.PUSS

They telling me it's beutiful.


IN OCH RÖSTA

Ikväll avgörs det, rösta här. NU: IKEA med papi

THIS IS THE NEW SHIT

Blev så otroligt glad när jag hittade dessa "skinn"shortsen.
Sen när vi var på pendeln så upptäckte jag att det inte finns någon knapp?!
Faaaan:( vet inte om ja ska försöka fixa en knapp själv eller reklamera dem.
De finns på ZARA och kostar 249:-


Jag har köpt ett färgglatt plagg!!!!! :D (eller enligt Ingrid så gills inter puderrosa
som en färg men jag lyssnar inte på henne för hon har gått över till
den onda sidan och köpt ett mintfärgat nagelack haha) Men enligt mig är det en färg.


Vit oversize tröja från HM trend. loove <3

RÖSTA PÅ MIG

Är med i en outfittävling på JOSEFINES blogg,
rösta på mig (nummer 3.) så skulle jag bli hur glad som helst <3

- Visar er mina nya inköp imorgon samt dagens outfit. PUSS

FAREWELL

Mina kära vänner, nu ska jag ta tåget in till Göteborg.
Göra lite ärenden och sen möta upp Ingrid och CarolineP.
Sen blir det la stan en stund innan vi tar pendeln in tillbaks
till Kungsbacka för att möta upp Micaela och Caroline för att
ta en fika på karma.

Uppdaterar senare ikväll och då kommer också dagens outfit upp. x.

why didn't I just gave it up

Jag känner mig stressad, det är alldeles rörigt i mitt huvud samtidigt som jag står i ett kaos i och med flytten. Trodde aldrig jag skulle säga detta (eftersom jag är van vid att ha flyttat mer än 6 gångr i mitt liv) men jag är rädd..rädd för förändring, rädd för att lämna vårat hus. Dessutom vet jag inte hur jag ska göra med mitt rum. Att ha ett skrivbord känns så handikappat, det tar så stor plats så funderar på att sälja min stationära dator, som jag älskar:'( och köpa mig en bärbar istället. choices choices.


CONVERSE


Jag har gråa, vita låga och 2 vita höga Converse.
Nu är dessa svarta converse påväg hem till mig
och landar i min brevlåda om en vecka eller två:)
fick dom för knappt 400 spänn dessutom, det gillar vi ;)


HAHAHAHAHAHA

THAT's ME IN THE CORNER!!!!!!...nanannanan
Thaaaaaat's me in the fucking coorner dude!

TODAY.


Här har ni lite bilder från dagen, hämtade upp Caroline vid halv2. Åkte till Gottskär och åt thai ute vid havet (skitkallt) Sen blev det stan en snabbis köpte ett par transparanta leggings som jag är lite tveksam till ifall jag ska behålla. Puss

UPDATE:

Har varit i Gottskär idag tillsammans med Caroline. Vi har suttit vid havet och ätit thaimat, riktigt mysigt men sjukt kallt. Sen var vi på stan en stund också. Caroline köpte ett par svarta jeans och jag köpte ett par leggings...ovanligt. Ikväll blir det filmkväll så mer uppdatering och bilder från dagen kommer upp lite senare. FARWELL.

GODMORGON

När jag kom hem igår från jobbet vid 00:45 ungfär så tog jag en dusch och sen kröp jag ner i sängen med blött hår. Så himla mysigt, känner mig riktigt fräsch just nu. Nu blir det en godfrukost och sen ska jag ta och ringa Caroline. Föresten jag vill bo i min nya kofta, älskaar den<3

Just nu pågår det en outfit tävling på Josefines blogg. Var med och tävla vetja;)

SECONDS.

Nu har jag skapat ett konto på Seconds, en sida i sammarbete med minoutfit där man kan sälja och köpa. Har precis lagt ut en annons på en väska, så kolla in den och hör av er ifall ni är intresserade. klicka här för att komma till annonsen.


MINOUTFIT

Har "uppdaterat" http://minoutfit.se (användarnamn:Adeline), tagit bort alla gamla outfits och laddat upp lite nya. Så titta gärna in och rösta om ni har lust;) Har äntligen lyckats få beställt skorna också, happy :D


STREETHEARTS



Otroligt söt tjej med grym stil. streethearts.com

DAMN IT!

Jag blir så otroligt frustrerad...först över hur dålig smak svenska folket har och låter anna bergendahl?? vinna melodifestivalen. Jag älskar ju eurovision song contest men nu vill jag inte titta längra, förra året var också en katastrof! Nä ja är så besviken såå jag vet inte vad ja gör.. hhaha. Och sen gör det de inte lättare när man sen klockan 16:00 igår försökt besälla hem ett par skor och "sidan inte kan visas" kommer upp hela tiden eftersom ellos.se är efterblivet, kan säga såhär att det inte fungerar än. Vet varken ifall jag ska skratta eller gråta. Hahahaha FAREWELL. 

WHEN I LOOK AT YOU


Älskar
 hennes röst

11 THINGS YOU DIDN'T KNEW ABOUT ME

Har laddat upp denna listan förut men pga.
inspiratonsbrist så bjuder jag på den igen.

1.
Jag är en sucker for boybands & nördiga låtar
2. Mitt ena ben är längre än det andra
3. Jag är en lipsill, gråter för allt
4. Det längsta förhållandet jag haft är kanske 2-3 månader ;D
5. Jag är glutenintolerant sen jag var 6 år
6. Jag har haft typ svart hår, gillade det men orkade inte hålla på att färga utväxten hela tiden
7. Jag pratar alldeles för mycket
8. Jag är jätte löjlig/töntig/wierd you name it, kan underhålla mig genom att sitta och göra konstiga ljud för mig själv.
9. Har aldrig kunnat knäppa med fingrarna och är grymt avundsjuk på folk som kan det
10. Jag har fått en kniv i benet, har ett stort ärr efter det.
11. Jag är rädd för havet.


MIN NYA BIKINI


...och mitt första utvik. UPDATE: bikinin är ifrån H&M


It's uncontrollable

Det ligger saker överallt i mitt rum, vet inte vart jag ska börja. Borde egentligen bara ta åh ta tag i det så jag får det gjort. Det är ju bara 6 dagar kvar nu!! läskigt. TALK TO YOU LATER

Update 12:33 - Har typ packat ner allt nu, det gick fort. Har bara massa krimskram att packa ner nu och möblerna såklart.

LIVE LIKE WE'RE DYING


Hittade denna göööör snygga hatten i Göteborg när jag var där förra veckan, kanske inte ser så frän ut på bild men på är den skitläcker. Så otroligt snygg, ångrar typ att jag inte köpte den, men jag har verkligen inte råd. Om det verkligen är meningen att jag ska ha den, så finns den säkert kvar tills jag har lite bättre eknomi. Annars får jag ta åh hitta mig en annan....fast jag kansek bara kommer se löjlig ut i en hatt. Nu ska jag till jobbet. ha en fin kväll OVER AND OUT

 Kris allen - live like we're dying

OUTFIT OF THE DAY YESTERDAY



H&M Prime Ginatricot och "egengjort" halsband. Jag köpte en gööör fin bikini igår, visar er den imorgon.


PRETTY DRESS


GODMORGONGODMORGON

Har precis dratt mig upp ur sängen och sitter just nu och äter cornflakes red berries, glutenfritt ;) Mumma! Har bestämt mig för att dra på mig mina träningskläder och gå ner och träna. Gymmet är ju det enda stället egentlignen där det är OK att se ful ut...för jag ser inte särskilt hajpad ut just nu. TALK TO YOU LATER.


DAGENS FRÅGA


Vad tycker ni om tjejerna i glamorama?

Själv tycker jag att Petra verkar vara typ lite flummig men också väldigt smart och bestämd. Dessutom är hon så söt när du trippar runt i sina klackar haha. Anna hibbs, jag tål verkligen inte henne. Sure hon ser "rätt" bra ut men allt är så fake med sina "silikon" läppar/kinder, löshår, lösögonfransar och hennes dumhet som uttrycks i läsp. Nej hon går fett bort enligt mig. Micaela, vilken underbar tjej. Visst ser hon lite skabbig ut ibland och det är lite irriterande att hon typ jämt har på sig en randig tröja. Men gud vad jag älskar den tjejen, hon är så lik mig på sätt och vis. Vet inte hur jag ska förklara men jag känner igen mig så mycket i henne. Sen bryr jag mig inte heller så mycket om hur jag ser ut och kan hur lätt som helst gå ut på stan osminkad. Nu vill jag höra era åsikter.

NU: jobba 18:00-00:00


MY NEW CARDIGAN


Jag älskar min nya kofta, finns på Zara för 299:-
heuheu Jag ser smutsig ut i ansiktet :D gillart


UPDATE:

Nu ska jag till stan tillsammans med min syster. blir ett litet snabbvisit sen hem och laga mat. Potatis, kött och beanääääsås;) TALK TO YOU LATER

STILL BREATHING

 

WHY NOT APPRECIATE IT

Har tänkt på att man ofta tar mycket förgivet. Man verkar inte berörd eller tacksam för det man redan har fören man verkligen tänker efter. Man fokuserar mer på att hitta fel än att uppskatta det man redan har. Gör det som gör dig lycklig, det som känns rätt för just dig. Låt ingen säga till dig att du aldrig klarar det. Ta vara på dina kära & nära. Det var la det jag hade att säga. Godnatt<3

BECAUSE IT'S "IN" - WHY SHOULD EVERYONE WEAR IT?


Vårens färger är som de flesta vet pastellfärgerna mint, turkos, ljus/mörk beige och rosa. Marinblått och armygrönt är också några av vårens hetaste färger. Jag kan säga såhär, jag gillar verkligen inte det här med beige på beige och fula gröna och bruna nyanser på naglarna. Jag gillar inte heller när folk som INTE passar i de färgerna använder dem ändå bara för att det är "inne". Det finns många människor som "försvinner" i pastelltoner. ANVÄND DET INTE OM NI INTE PASSAR I DET. Hittade en blogg där en tjej hade beige hy, beige hårfärg, beiga byxor och beige skjorta - INTE SNYGGT! Det är nästan alltid så att när något blir modernt ska alla gå runt i det även ifall man egentligen inte passar i det i sin kroppsform mm. Så rakt ut sagt - jag spyr på de som tänker använda färgen "mint" på naglarna i sommar och de som kommer vara heltäckta i beige. Nu säger jag dock inte att beige är en ful färg men om man avänder för mkt av det blir det inte snyggt. självklart är det fint om man har en beige kjol eller något men man måste bryta av det med någon annan färg för annars kan det bli en katastrof. Själv kommer jag använda lite beige i sommar men mest vitt, rosa, armygrönt, svart såklart, ljusgrått, marinblått och turkost.

VAD TYCKER NI?

CEASAR SALLAD <3


Bestämde mig för att göra något riktigt gott att äta idag så det blev ceasarsallad med bacon, kyckling och krutonger. Sååå himla gott ! :D Ikväll blir det en långpromenad men innan dess blir det till att packa lite mer.

FRÅGA OM FLYTTEN:

Postat av: p
kan inte du skriva vart du ska flytta? ska du själv? skriv om din flytt
2010-03-09 @ 21:32:49

 
SVAR: Jag bor just nu i centrala Kungsbacka, nu ska vi flytta till Onsala/vallda, i näheten av Smarholmen för att vara mer exakt. Jag ska flytta tillsammans med min familj. Jag vet att jag egentligen borde flytta hemmifrån och det vill jag verkligen göra. Men jag känner att jag trivs bra hemma och det finns mycket som jag behöver få gjort innan jag flytta hemmifrån. Jag vill inte tillbringa min ungdom till att betala massa dyra räkningar när jag endå trivs bra hemma och älskar mina föräldrar och syskon (betalar självklart hemma och jag står för mina egna "räkningar"). Innan jag flyttar hemmifrån vill jag ha ett tryggt jobb med bra lön så jag inte behöver snåla de sista dagarna i månaden. Vi flyttar om 1-2 veckor och ni kommer självklart få bilder på huset när vi väl kommit iordning.

WHITE GOLD.


KUMKUM, PRIMEBOOTS, MONKI, JUICY COUTURE,MAKEUPSTORE

ÄR

Ledig idag :D


GORGEOUS


HUUUUR FIN ÄR INTE MILEY CYRUS I SIN GÖRSNYGGA KLÄNNING PÅ OSCARSGALAN!

19:17


Har precis vart nere på Ica och hyrt filmen "upp", barnfilm? Jes iknow. rätt pinsamt när jag hyrde den faktiskt men jag har alltid velat se den. Sen hyrde jag också "the taking of Pelham 123". Tänkte passa på att ha en REJÄL filmkväll nu när jag har stägning ända till 00:00 i helgen. OVER AND OUT

It's random - but means nothing to me

 
Chanel jades24 Juicy couture Raybans.


RIGHT NOW:


Hemma från jobbet och nu har jag börjat packa lite mer seriöst. Nästan hela min byrå är nerpackad i lådor och snart ska jag börja packa ner hyllor/ljus/lampor mm. Allt måste verkligen packas ner, just nu känns det omöjligt. TALK TO YOU LATER-

GODMORGON


Gammal bild på hur jag ser ut idag. Jag är lat...jag har ingen inspiration för tillfället och alldeles för mycket att tänka på med flytten och allt..Nu ska jag till jobbet så är la hemma någon gång runt halvfem-fem någonting? PUSS

ACNE


Typ en av de vackraste klänningarna..skulle lätt vilja ha den i sommaren till ett par vita converse, solbränd hy och solblekt hår.

UPDATE:

Ursäkta den värdelösa uppdateringen idag. Har jobbat 8:15-16:30 sen åkte jag in till Göteborg för att träffa Sara. Vi gick på "Alice i underlandet" på bio, riktigt bra och fin film men vad hände med "CHANGE PLACES" scenen när de dricker thé!!!?? Det är ju typ den viktigaste scenen juuu! Sen minns jag det som att alla typ var elaka mot Alice men i Tim Burtons version är alla jätte snälla. Men annars var den riiktigt bra :) Nu ska jag äta nått och sen blir det till att sova, är helt slut. GODNATT

OUTFIT OF THE DAY


Ungefär detta har jag på mig idag, vet ännu inte vad jag ska ha över. NU: jobba


ALICE IN WONDERLAND



Helt underbart vacker video och huur snygg är inte Avril. Gah !

NEW


Idag kom Ingrid hem med en burk osis till mig, nallar alltid på hennes så nu fick jag äntligen en egen. Någon som testat OSIS, vad tycker ni isåfall? Jag älskar det verkligen, perfekt om man vill ha extra volym i håret ;)

RUDE BOY


OUTFIT OF THE DAY YESTERDAY



Kom alldeles nyss innanför dörren. Här har ni gårdagens outfit - skinnkjol från Zara och Topp från H&M trend. Försökte också få till lite lockigt hår men de gick inge vidare bra som ni ser :D 

WALK IN THE SUN

Ingrid har äntligen slutat jobbet så nu ska vi ska äta fiskgratääng och sen gå ut på en promenad i det fina vädret. Älskar att solen äntligen kommit tillbaks efter denna evighet av mörker. x


THAT DAY



Har precis vart nere på Hemköp som förövrigt är den sämsta affären ever. Otrevlig personal och man hittar aldrig något. Så nu är jag tillbaka i soffan igen, äter gurka med dipp mums! :D Ska nog ta och leta fram en ny film i Ingrids fullpackade filmhylla och
fortsätta göra absolut ingenting. OVERANDOUT-


GODMORGON

Sitter hemma i Ingrids lägenhet alldeles ensam. Hon har precis gått till jobbet och jag har kommit så långt som till soffan. Tittar på "pretty women" och funderar på vad jag ska äta. Gårkvällens outfit kommer upp senare i eftermiddag när jag kommit hem.
TALK TO YOU LATER

RIGHT NOW:

HAR PRECIS DUSCHAT, RIKTIGT SKÖNT.
NU HÅLLER JAG PÅ ATT MÅLA NAGLARNA.
SEN SKA JAG LETA REDA PÅ NÅGOT FINT I GARDEROBEN,
SOM JAG KAN HA IKVÄLL...
FUNDERAR PÅ ATT HA PÅ MIG MIN NYA BLUS FRÅN H&M TREND+LOADS OF SILVER.
HIGHLIGHTER OCH FRÄSHT VÅR SMINK MED MARKERADE ÖGONFRANSAR..KANSKE
LOCKA HÅRET? HELA OUTFITEN FÅR NI SE IMORGON. HA EN RIKTIGT BRA LÖRDAGSKVÄLL.
PUSS / Madeline

CAUSE YOU SET ME FREE

 
JA, nu ska jag ner till stan för att sola, behöver få lite färg på kinderna. Sen blir det till att göra iordning sig för kvällen, fixa naglarna osv. För ikväll är det feeest för Caroline som fyller 20 år idag ! :D TALK TO YOU LATER

UPDATE: Hinner inte sola idag :/ Så jag får ingen färg på kinderna idag.

THE CONCERT

Hahaha, jag vaknde nu. GODMORGON ;D Skulle kunna sova ännu längre men vill inte sova bort hela denna vackra vår dag. Vi kör en tokio hotel review: Otroligt bra konsert, blev dock väldigt förvånad att han som sjunger läspar ganska mycket haha, men tror det beror på att han är tysk. Tyckte dock de skulle köra mer tyska låtar. Han hade helt fantastiska outifts också, riktigt coola, de får faktiskt 5/5 möjliga. Efter konserten gick jag och Emil till McDonald's och åt sen mötte jag upp Cassandra, Rebecka, emelie och två andra tjejer som jag tyvärr inte minns namnen på. Vi festade på Parklane hela natten, hade riiiktigt kul. Är inte ute i Göteborg så mycket för varje gång ja är där får jag alltid en kille som plåster på köpet (alltså de förföljer mig), det hände mig även denna kväll. Sen tog jag 05:17 pendeln hem, har nog ALDRIG frysit så mycket som jag gjorde igår kväll. Övervägde flera gånger att bara ge upp och lägga mig i en buske för att vänta på att kyla skulle ta över mig. När jag sen äntligen kommit på pendeln satt jag ihopkurad mot ett element som efter 5 min började strömma kallluft från, det blev helt iskallt i hela pendeln och personalen sa att Ac.n pajjat och att de inte kunde fixa den förens de kommit till Kungsbacka. Så nu sitter jag här insvept i en varmfilt, tycker synd om mig själv och äter apelsin haha, mums.


TONIGHT:


Ikväll ska jag och Emil se tokio hotel spela i Scandinavium. Kommer bli en riktigt bra kväll. Och till er som undrar: jag tycker de ser konstiga ut men deras musik är sjukt bra !! Sen efter konserten ska jag möta upp cassandra, rebecka och några andra tjejer så ska vi till Parklane och festa.  OVER AND OUT


It's enough





Jag vet att jag köper alldeles för mycket saker. Det är inte OKEJ! Så nu har jag faktiskt satt köpsförbud för mig själv för denna månaden. Enda undantaget är ifall det är något riktigt riiktigt allvarligt/nödvändigt you name it! DEAL! Här har ni iallafall en bild på min nya tunika och mina löövley keds. Ni får en bättre bild på tunikan på lördag.


ATTENTION PLEASE

We interrupt this program
With some disturbing news.... Här är min nya blogg, Har gått och blivit en blogg.seare ;)
Den är för tillfället "under construcion" så ifall ni hittar lite skavander här och där så vet ni varför. Här hittar ni min gamla blogg.adelaiide.blogspot.com OVER AND OUT

I'm telling myself-


-To go the other way but still i stand there in the end with regrets that i bought something anyways. Detta halsband "råkade" jag få med mig hem idag när jag tog en snabbis in på Kungsmässan för att köpa en ny mascara. attans, men ja gillart. Nej föresten, jag älskart.


OUTFIT OF THE DAY



GRÖNA JEANSLEGGINGS - LINDEX GRÅTT LINNE - H&M KAVAJ - ZARA

RSS 2.0