SVAR PÅ FRÅGORNA

Postat av: FRIDA
Vad kommer du satsa på för kläder i sommar?:) älskar din blogg


Jeansshorts! cykelbyxor, klänningar, Oversize linnen, mycket rosa och vitt.

Postat av: anonym
vilket plagg tror du kommer vara inne till våren? har du sålt din jeansjacka än?

Jag tror de flesta kommer trippa runt i converse som vanligt. Sen kommer nog många ha cykelbyxor. Ja, jag har sålt jeansjacka. Känns rätt sorgligt men också riktigt skönt.

Postat av: hanna
vilken digitalkamera är det du har? en canon, men vilken? :)
grym blogg!

Jag har en halv söndrig kamera som inte går att zooma med från canon, ixus 860 IS.

Postat av: malin brinde
Vilken är din favoritaffär? =)

Måste nog säga H&M, de har allt.

Postat av:
den är grym, har följt den sen du bytte sida typ =) gärna mer outfits, du har så fin stil =)

:) tack så mkt söta du. Mer outfits ska det bli;)

Postat av: Carina
1. Vad händer i sommar?
2. Planer på att åka till Stockholm?

Och ja, du har massa bilder redan men gärna mer. Jag älskar bilder. ;D

1. Har faktiskt inga planer för sommaren, vi får helt enkelt se vad som dyker upp. Det blir iallafall mycket sol och bad sen en helt del jobb eftersom jag åker till England efter sommaren.
2. Funderar faktiskt på att ta en liten resa dit upp under sommaren.

Tack så mycket <3

Postat av:
Något du inte klarar dig utan?:)

eeehm. vad svårt. Jag skulle nog inte klara mig utan läppsyl. beroendeframkallande.

Postat av: elin
har du något tips på studentklänning?

Det finns massor med fina överallt. tycker själv att man ska satsa på något man tycker om, det ska vara stilrent men endå speciellt. Sy en egen tillexempel. eller som jag, håller på att sy en kjol som jag sen ska ha till en korsett på min systers student. Så var lite kreativ;)

Postat av: hannah
Tänkte bara säga att jag älskar din blogg, jag skulle vilja se mer outfits:) Har du någon dålig vana? Hur sover du när du sover?

Tack så mycket fina du:D dålig vana är nog att jag pratar för mycket. Jag sover överallt:P
Postat av: Sandra
Vad händer för dig på valborg?

Ikväll ska jag hem till min vän anna med lite andra vänner. Blir förfest sen ska vi möta upp några till för att senare gå ut i Göteborg:)

GODMORGONGODMORGON

Ska till jobbet nu, så uppdaterar när jag kommer hem vid 4. Kommer också svara på alla era frågor när jag kommer hem så om ni har fler frågor, ställ dem under dagen. Hoppas det inte regnar idag, det måste vara fint väder HELA HELGEN :D
 


A ROSE



Köpte denna söta lilla "asken" formade som en ros häromdagen. Kunde inte låta bli, den får precis plats i min hand. Visst är den söt?:)

CRAP DAY!!

Känner bara att allt känns så otroligt frustrerande just nu. Att bara svara på sms är en stor belastning för mig just nu. Sen har det hänt en massa annan skit också, råkade backa på en annan bil idag. Han kom så fort så hann inte se honom innan jag backade. Han blev skit sur, förvånar mig inte men jag var den som fick agera som en vuxen människa. Det som skrämmer mig mest är att jag måste ringa och berätta det för min pappa nu. Sen skojade Therese i jobbet idag att jag såg ut som en köttbulle, sen råkade jag trycka in henne i väggen med min rumpa då sa hon att jag hade en stor rumpa. Sen kom Eric med den snälla kommentaren, var tjock du är idag madde. HAha skämt åh sido, men kul att man får dessa tre kommentarerna inom perioden av en halvtimma. Nu ska jag svara på alla mina 7 sms ja fått idag, laga middag med min syster, gråta några tårar sen ska jag in till kungsbacka, lämna jeansjackan till en tjej sen träffa Norman. Har lite nytt att visa er och ett syprojekt på gång men det tar vi senare. TALK TO YOU LATER


UPDATE: pappa blev inte alls sur, nu känns mitt hjärta inte lika tungt:)


MONKEEY

DÅLIG UPPDATERING, ni får stå ut med det för jag har så mkt annat och tänka på just nu. Glöm inte frågestunden så ses vi snart. NU: sängen <3


UPDATE:

Har vart inne i Göteborg tillsammans med Cassandra och Rebecca idag. Har alldeles nyss käkat thai med syster och snart ska jag hämta upp Ingrid för att sen åka hem till Emilia och ha lite myskväll. Dagens kommer upp när jag kommer hem TALK TO YOU LATER.

FRÅGESTUND

FRÅGA MIG VAD NI VILL, HAR NI NÅGRA ÅSIKTER OM MIN BLOGG OCH VAD BORDE JAG SKRIVA/VISA MER? NU KÖR VI SÅ KOMMER SVAREN UPP I SLUTET AV VECKAN.

smorgas bord;D

Är Nyduschad och bunkrat upp framför teven med nagelack(nytt), ansiktsmask, gurka med dipp mm. När jag endå är ledig så ska jag slappa till max hade jag tänkt, måste få tillbaks lite energi:) TALK TO YOU LATER.


Älskar mitt nya nagellack. (ja jag har konstiga händer och jag gillar dem inte, därav främhäver jag nästan aldrig mina händer med nagellack mm.)


BUDGET

Håller på att skriva upp min budget. Börjar med att föra över pengar till mina föräldrar sen betalar jag mina räkningar till mobilen. Sen efter det lägger jag automatisk över 1000 kronor varje månad, oftast mer beroende vilken månad mm. Denna månaden har jag lagt undan 2000 kronor, för jag nallade för mycket förra månaden haha. Har inställt att det automatiskt dras pengar till mina föräldrar och till mitt sparkonto så jag inte ska se att pengarna trillar bort framför ögonen på en, så det är bättre att de är borta innan man ser hela lönen. Sen skriver jag upp vad jag är skyldig andra och vad andra är skyldiga mig + betalning av fakturor över något jag köpt på internet mm. Sen försöker jag få gjort alla betalningar de första dagarna så jag inte ska gå runt åh tro att jag har mer pengar än vad jag egentligen har. Jag hatar pengar, de kontrollerar en.


NEW



HÄR HAR NI LITE AV DET JAG KÖPTE I FREDAGS. RESTEN KOMMER SÅSMÅNINGOM.
bild1. Aussie hårinpackning(sjukt bra och luktar underbart), ny foundation bild2. nagellack från H&M. Puderrosa/beige och turkost bild3. Armband från H&M och örhänge från Lindex.

THE FELLOWSHIP OF JESUS CHRIST?

Hahah, provade dessa underbara sandaler i fredags. Tycker de är grymt snygga nu till sommaren. Men mina fötter ser inte kloka ut i dem, vill ju inte se ut som man i sandaler...ne herrejösses alltså. ställde tillbaks dem med tårarna i halsen och rusade ut ur affären. So let the hunt pursue
 
SCORETT.

OH YESTERDAY OH YESTERDAY


Glad bild på mig från igår ha ha ha ;D
Halsduk-hm trend skinnnjacka-jofama by kenza grå tröja-MQ lackleggings-ginatricot armband-HM (nytt)

HEEEEEY! :D Hoppas allt är bra med er. Jag är fortfarande helt slut, har haft så mycket att göra det senaste och nu i helgen har jag typ inte vart hemma för jag har jobbat och sen träffat mina vänner. Idag efter jobbet tog jag en fika tillsammans med Ingrid och caroline, riktigt trevligt. Kom precis hem så nu blir det la nån go film och sen sängen. Tyvärr, JAG LOVAR att lägga in massa bilder och sånt på det jag köpte i fredags (köpte dock inget speciellt, så jag är sugen på att shoppa lite mer på tisdag kanske?:D) imorgon. OVER AND OUT

HELT SLUT

Såhär såg jag ut idag:

kan eller orkar inte skriva, har vart på liseberg ikväll. märks att man börjar bli gammal, när man får anstränga sig för att inte spy när man åker jukebox haha! nu ska jag sova så vi ses imorgon istället med massor med bilder och nya inköp. NU DRAR JAG NER MIN NYA RULLGARDIN SOM PAPPA SATT UPP ÅT MIG <3 SÅ GODNATT OCH TACK FÖR MIG.


NU:

Lite dåligt med kommentarer på sistonde tycker jag allt. Nu ska jag träffa Philip, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men men. Gårdagens inköp kommer upp imorgon. OVER AND OUT

My room

Här har ni lite bilder på hur mitt rum ser ut för tillfället. Ska bara få upp en taklampa, spegel och rullgardin mm.



PUT A HAT ON MY HEAD, PLEASE!

Har fått ett "prova alla hattar" begär. Provar vartända hatt jag ser i alla affär även ifall de är fula. Ingrid skakar bara på huvudet och säger. DU SKA INTE EN HATT MADDE! Sen säger hon att jag är en wannabe Päivi för hon också har massa hattar som hon inte använder :/ lite tråkigt att hon säger så haaha, för jag vill så himla gärna ha en hatt. Nu ska jag iallafall åka till jobbet, där får jag trotsallt bära keps. gillart;D ahahahahahahahah. otroligt onödigt och ointressant inlägg.


Forgive my sins


Alltså jag skämms men jag har gått åh förälskat mig i denna låten. Satt i bilen påväg till Ingrid och plötsligt höjde jag volymen till max och satt och sjöng med, så himla go låt. And so not me? haha

It's hard and i know that

Sådär, hemma efter en hel dag på stan. Skulle på bio ikväll men vi hamnade på en resturang tillsammans med Micaela och åt sushi istället. Har köpt massa fint på stan idag, hinner inte visa er nu för jag måste sova.  Ingrid höll på att mörda mig i trafiken idag föresten, när hon plötsligt fick för sig att köra mot trafik? haha, kanske var lite delaktig genom att jag sa att hon skulle köra ditåt. Fick oss ett gott skratt iallafall XD haha. Här har ni iallafall en dagens outfit + en göör snygg kjol jag provade, Vill ha en sån till min "korsett" i sommar men denna var lite väl mkt volym, GODNATT

Den underbara kjolen kommer från Lindex och kostar på tok FÖR mycket;D


FAREWELL

Nu ska jag iväg och hämta upp ingrid på sitt jobb, sen bär det av mot allum. När jag kommer hem bjuds det på dagens outift och bilder på hur mitt rum blev efter jag fått iordning det mesta. PUNKT

I'll cross my ears.


Vill ha, dock lite större....en aning? ;)

J'rnspikar!

Idag skulle jag och Ingrid åka till Varberg och ha en mysig eftermiddag med shopping, fint väder och fika. Men så går man in och ser att de stänger klockan 3!!!! vilken besvikelse! Såg verkligen fram emot att åka dit. Typ den mysigaste staden ever. Så det blir antagligen Allum istället.

OVER AND OUT.
PS.dagensoutfit kommer upp lite senare.

SNAKE BITE


Har som ni säkert redan vet, piercing i läppen. Enligt mig syns det inte särskilt mycket eftersom jag och folk runt omkring mig är så vana. Vill verkligen sätta in en ring nu istället för en stav som jag har för tillfället. Saknar min svarta ring som min förre detta pojkvän Tias snott av mig hahah;D Ska köpa en ny nu i veckan. Sen funderar jag också på att satsa på "snakebite" har velat det ett tag nu men mina vänner skulle bli galna på mig! För er som inte vet vad snakebites är så är det när man har en piercing på varje sida av läppen. Får se med det där, men en ny läppring får jag ta och skaffa mig. Bilden är för övrigt en gammal bild på mig från slutet av 2008. GODNATT


ROMANTIC WHITE.



Försökte ta lite bilder på mitt rum, men det är på tok för mörkt för att få till en enda bra bild. Så bilderna kommer upp imorgon istället. NU: Tv mys. (allt på collaget är från lindex)


RIGHT NOW:

Nu ska jag dra på mig nått bekvämt och sen göra iordning mitt rum. Allt ska packas upp. Just nu står det två flytt lådor och tar plats i rummet, ska fylla mina nya lådor med skit och ställa under sängn istället. Var ju på ikea idag och köpte lite förvaringslådor, en ljusstake och en taklampa. Visar er lite bilder hur det blev senare. OVER AND OUT

OUTFIT OF THE DAY AND MY NEW JACKET

Såhär ser jag ut idag, grönabyxor-lindex linne-H&M Skinnjacka-Ny!Jofama by kenza

GODMORGON

Är ledig idag, härligt!:) Så dagens planer är att åka till ikea a quicky. Köpa lite lådor så jag får packat upp alla mina saker från flytten. När jag kommer hem tänkte jag visa er vad som låg i paketet och sen blir det en outfit också. Typ evigheter sen senast. TALK TO YOU LATER

What's in it?



Visar er imorgon. Nu ska jag till jobbet (sista stägnings passet för denna veckan), OVER AND OUT

TURKOST


Klär mig nästan alltid i svart, vitt och grått men i sommar tänkte jag satsa på lite mer marinblått och turkost. När lönen trillar in ska jag hitta en stor turkos ring och armband.

CYKEL ÄVENTYR


Nu ska jag damma av cykeln och ta mig ner till Ica (kom på att paketet är skickat i faktura, bra bra) där jag ska hämta mitt paket. Det kommer ta evigheter, det är skit långt härifrån till ica. Kommer la kanske hem och 1-2 timmar om jag har tur :D
TALK TO YOU LATER.

AVI

Fick precis ett sms om att det ligger ett paket på ica och väntar på mig. Vad kan det vara?:D Får nog hämta ut det på fredag eftersom jag är typ totally flat broke right now. FAREWELL


Godmorgon


Har egentligen ingenting att säga, bloggtorka? I think so.

FISH AU GRATIN

the fish au gratin is standing in the oven and gets all crispy and jummy. in about 16 minutes it's me and you baby<3 Ska alltså äta fiskgratäng alldeles snart, typ kanske det godaste som finns. Vad som annars händer idag är att jag snart ska till jobbet. jobbar 17:30-02:00. OVER AND OUT

Maxxidress a la miley.



rayban, H&M, scorett, asos, marc jacobs, eget halsband (indiska).

Eighteenth

Jag håller på att skriva en lista. Inte vilken lista som helst heller utan en lista över vad jag får lägga pengar på nästa månad. Resten måste sparas. Lite av det som ska inhandlas är en skinnjacka(som är påväg hem till mig, as we speak) , korsörhänge, något maffigt halsband, tyg till en klänning jag ska sy, hood, jeans, hög kjol, gubbyxor, vitt nagelack? Kommer säkert köpa massa annat onödigt endå. Men men tycker det känns bra att skriva en lista varje månad över det jag skulle vilja få tag i och så. Nu ska jag äta frukost och sätta mig i solen :)


Trapped

All of my dreams are all I see
Try not to wake me can't you see


ALL THE CRAZY SHIT WE DID TONIGHT

Här har ni ett litet urval från gårkvällen, resten av bilderna finns på facebook. Vi var först hemma hos Ingrid, förfestade, blandade goda drinkar mm. Sen drog vi till något exotiskt uteställe i göteborg (kommer inte ihåg vad det hette, trangillo kanske? eller nått) med annorlunda musik. Riktigt najs;)




Aaaah-

jag blir såå trött på att mitt internet typ alltid lägger av, vad är grejen?

Another one-

Okej, har gått och köpt mig en till bikini. Kunde inte motstå att ta med mig den hem, dessutom fick jag 100 kronor rabatt:) Det gillar vi. Fick inte till någon bra bild på den, men här har ni iallafall en på överdelen. Rosa, grönt, rött, blommor och "rosetter". Helt underbar!


AT INGRID´S

har precis vaknat, vi håller på att fundera ut vad vi ska äta till frukost och tyvärr består ingrids skafferi och kylskåp i stort sett av ingenting. Har massor med bilder att visa er från gårdagen föresten, så titta in lite senare. TALK TO YOU LATER

Problems.

Godmorgon, godmorgon. Håller på att packa lite, ska hem till Ingrid idag tills imorgon och ikväll är det fest, har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. får la ta med mig halva garderobenXD haha.  Hatar att man måste ha strumpbyxor på sig fortfarande, jag vill gå barbent nu! Kanske detta på bilden nedan? + svarta strumpbyxor då såklart;D haha



VI HÖRS PÅ SÖNDAG IGEN, Ha en fin helg. OVERANDOUT

ÄNTLIGEN!


Eyes



haha, slängde upp detta på Åhlens igår. Någon som tror jag ska satsa på ögonfransar imorgon kväll? haha. Eftersom jag inte sminkar mig särskilt mycket till fest tänkte jag att jag skulle slå till med riktigt flashiga fransar imorgon. Snyggt, Köpte en till bikini igår också:) visar er den sen.

RIGHT NOW:

Kom alldeles nyss hem, har vart iväg och gjort lite ärenden med mamma efter jobbet och nu tänkte jag ta en dusch. Ikväll blir det räkor och gott med familjen...sen blir det troligen hemmakväll..eller? TALK TO YOU LATER

Alltså...

Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen idag. Har jobbat och sen träffat Cassandra så har inte hunnit. Hinner..eller rättare sagt orkar inte skriva någonting mer nu heller för nu ska jag sova, är helt slut. Här har ni en random bild på en snygging sålänge hahaha;D vi hörs imorgon istället, okej? OVER AND OUT





Godmorgon

Kan knappt beskriva hur trött jag är just nu. orkade inte ens tvätta håret i morse haha så jag sket i det. Nu ska jag till jobbet, hoppas dagen går fort. Idag åker jeansskjortan på till ett par svarta leggings och vita keds. TALK TO YOU LATER.

UPDATE:

Idag har det inte hänt så mkt. Har heller inte något att skriva om förutom att jag invigt våren med allergitabletter, nässpray, ögondroppar och tre plåster på händerna. Har precis lagat tacos tillsammans med syrran och snart kommer philip hit. Här får ni en random bild sålänge. Puss



PROOM



Är lätt avundsjuk på alla som ska på bal i år. Ifall jag skulle tatt studenten i år skulle jag haft något i denna stilen. Funderar faktiskt på att sy en själv fast en kort att ha till sommaren. Det enda problemet är att jag inte är särskilt bra på att sy men jag ska försöka få ihop något bra ;D så när lönen kommit ska jag köpa tyg :D


NEW READERS

tänkte säga hej till alla mina nya läsare. min statistik har ökat med ungefär 50 nya besökare. Riktigt kul:) ni kan la berätta lite om vilka ni är och hur ni hittade min blogg? Hoppas ni fortsätter titta in:) 
/ Madeline


(gammal bild från förra året)

UPDATE:

Har vart ute i skogen i 3 timmar nu och huggt ner träd och eldat tillsammans med papi. Är helt slut, ska ta en dusch nu sen blir det en kall cola och tv. OVER AND OUT

NOLITA JEANSJACKA

Har äntligen bestämt mig efter många om och men för att sälja min nolita jeansjacka. Hur mycket jag än vill använda den så använder jag den aldrig endå. Ah, jag börjar redan ångra att jag gör detta inlägget hahah. Men iallafall om ni är intresserade så kontakta mig på [email protected]. Det är storlek S (minsta storleken), nypris: 2500 kr mitt pris: 1999 kr.


UPDATE:

Blev inte så mycket med att sitta i solen idag eftersom solen hela tiden går i moln. Har precis vart ute på en långpromenad enda till lerkils hamn. Mysigt mysigt. Solbrillor, halsduk och jeansjackan var på. Idag ska jag hjälpa min far i skogen, vi håller på att ta ner massor med träd och eldar upp det. Så förväntar mig att ja minst bränt 2 kg idag ;D haha eller inte.

NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD AV EN BLOPPIS HÄR PÅ BLOGGEN?

Let's not waste this beautiful day.



Godmorgon, har la sovit sådär i natt eftersom min lillasyster inte vågade sova själv efter filmen vi såg i går så fick hon sova hos mig;). Nu ska jag göra mig en god frukost sätta mig i solen och sen gå på en riktig långpromenad.

Många tävlingar nu men jag är med i månadens
blogg på
emmas blogg. rösta om ni har vill:)


19:38

Nu blir det deg framför teven tillsammans med syster. Vi har hyrt film och bunkrat upp med godis och ostbågar. Ha en fin kväll puss


Underwear as clothes.

De är ju "inne" nu till våren/sommaren med spets och att underkläderna ska synas genom en transparant tröja eller en halft uppknäppt skjorta, Köpte denna spets bodyn/korsetten igår på H&M underklädsavdelning för 199:-
Vad tycker ni om att använda underkläder som kläder? Jag tycker det är snyggt om man inte överdriver det, det vill säga att man inte visar för mycket.



Har fått lite färg endå efter att suttit ute i solen idag. Här har ni iallafall mina nya inköp en jeanskjorta (ja, den ska vara sönder på sidan konstigt nog?haha) och en spetsbody. Är riktigt nöjd faktiskt! :) Jeansskjortan är från H&M den också. Puss


NEW IN- hudprodukter.

Kände att jag behövde lite nya ansiktsprodukter och hårspray så jag fick med mig detta hem. Riktigt bra produkter för dig som inte vill lägga för mycket pengar. Jag tycker de fungerar riktigt bra. Sen var tanten i kassan så snäll och skickade med mig tre tester från vichy. visst är dom söta :)

 

GODMORGON

Har sovit fram tills nu, det behövdes verkligen. Skulle kunna sova i minst 2 timmar till men jag vill inte missa det underbara vädret. Ska lägga mig ute på altanen nu, äta piggelin och njuta av solen. TALK TO YOU LATER

OUTFIT TÄVLING

Är med i en outfit tävling i sötaste emelies blogg, Rösta på mig om ni har lust. puss


RIGHT NOW:

Har precis ätit middag, så himla gott. Vi åt kött, potatis med sås och sen banan med smält choklad i. GOTT! Ikväll är det min sista dag på helvetes veckan (det kallas så när man jobbar öppning, öppning, ledig och sen stägning torsdag-söndag) Känner att det börjar ta på en nu. Imorgon ska jag ta det mysigaste jag har i garderoben, sätta mig vi tvn med ansiktsmask äta gott och inte göra någonting, det behöver jag. Kan knappt böja fingrarna, ni vet när "lederna" fastnar typ om man får anstränga sig för att böja på fingrarna. Köpte lite fint på stan ida, visar er det imorgon. OVER AND OUT

GUNS N' ROSES


(klicka på bilden för att lyssna)
Alltså, har kärrat ner mig i Guns n' roses version av knockin on heavens door. hur underbar är den inte egentligen. Älskar när sångaren sjunger: heyheyheyeyeyey


PICK AND CHOOSE.


Vill till IKEA! På inköpslistan står det taklampa, förvaring, växt, ljusstake mm. Skulle lätt vilja ha någon av fotöljerna också. OVER AND OUT

JAAA!

Får tillbaka pengar från skatteverket:D


THE DRESS


Hade helt glömt av att visa er min nya rosa klänning som jag köpte i veckan. Är dock osäker på ifall jag ska behålla den. Vad tycker ni? Den är ifrån HM the garden collection och kostar 399:-

UPDATE: Lämnade tillbaks den.


My new "cookie"plate


Den har äntligen kommit! :D min "cookie"plate (Köpt på tradera för ca 159 kronor). Nu ska jag överdrösa den med smycken och ställa den på min byrå. Nu blir det långpromenad sen ska jag baka paj.

THEY MAKE ME SAD, THE PEOPLE WHO DOESN'T CARE

Hade en rätt dålig dag igår efter klockan 6. Som innehöll tårar, förtvivlan och frustration. Ni vet när "bägaren rinner över" och man inte klarar av allt längre. Ingen tar något på allvar, ingen lyssnar....jag började faktiskt gråta igår, längesen sist. Vid klockan 11 kunde jag inte hålla inne tårarna längre, det är tufft att göra det jag gör, det tar på en psykist och fysiskt. kan inte berätta mer i detalj eftersom detta är en offentlig blogg. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur jag kände mig igår. Måste skicka ett sms till adam och säga tack för att han fanns där för mig igår.

Här har ni outfiten från igår. Oddmolly, lackleggings, sammetskjol, vit oversize Hmtrend.

H&M SHOWROOM


Hittade denna bilden på Carolines mode blogg. Massa vårnyheter som kommer in på
H&M snart hoppas jag. I likke

AVI

JAG HAR FÅTT EN AVI! UNDRA VAD DET KAN VARA?
Vann 50 kr på Triss alldeles nyss. HAPPY :D

VÅR <3

JAG ÄLSKAR VÅREN. Hur underbart är det inte med klarblå himmel och sol hela dagen. Enda nackdelen är ju pollenallergin, funderar på att börja ta medicinen snart så jag slipper allt kli i halsen, ögonen och öronen. Någon mer som har pollenallergi? Idag har jag och jossan suttit ute i solen sen kom ville och emil och joinade oss, de hjälper oss att hugga ner till träd i skogen vid vårt hus. Åt polly och drack julmust. Sen bestämde vi oss för att ta en tur med moppen (känner mig som 15 igen!) som pappa ska sälja åt en vän till familjen. Vi åkte ner till smarholmen, riktigt mysigt. Snart kommer papi hem då ska vi åka och köpa pizza ;D vilken underbar dag!


Random outfit from a few days ago.

kavaj. HM (sytt på andra knappar)
Linne. systers, kommer från tessie tror jag.
Örhängen. HM divided.


GODMORGON

Har knappt sovit någonting i natt, har ju ingen "rullgardin" i mitt fönster än och jag är inte van vid att sova när det är ljust så ja måste ta och göra något åt saken. Just nu försöker jag täcka fönstret med en tavla och en spegel men det hjälper inte särskilt bra. Sjukt irriterande att man inte får sova ordentligt och vaknar klockan 8, när man kommit hem vid 02:00 på kvällen. Får ta och köpa mig såndär man har för ögonen så jag får sova ut lite.

NU: har precis duschat, ska snart sätta mig ute i solen och äta frukost.


RIGHT NOW:

Ska snart sätta mig på bussen för att åka till jobbet. Jobbar 16:45 - ca 02:00 idag. Känns sådär faktiskt, nyser varje minut och jag känner mig jätte hängig...hoppas det blir en lugn kväll.
OVER AND OUT


Get rid of the junk.



Även ifall jag inte har särskilt mycket att sälja skulle jag vilja anmäla mig till en loppismarknad där man kan få sålt lite av det som bara hänger och skräpar i garderoben. Har hört att det startar en på Heden den 10 maj, kanske borde ta och anmäla mig?

NU: DUSCHAAA

HELLOOO


Vaknade alldeles nyss, mår inget vidare faktiskt. Känner mig trött i kroppen, förkyld och ont i huvudet. Ska ta och lägga mig och vila i soffan och se om jag mår bättre. Här har ni lite nytt sålänge, köpte också en klänning som jag visar er lite senare. OVER AND OUT

Här sitter jag och gråter...

...glädjetårar över något så löjligt som ett sms från Ingrid där det stod: "Måste bara säga vilken underbar person jag tycker att du är. PUSS!" Det är typ det finaste jag hört. Ingrid du är helt underbar <3

VIDEOKLIPP.

Sådär! Mitt allra första videoklipp hahaha. Snubblar lite på orden ibland men men. Kom visst på att jag glömde visa er var jag använder för mascara (colossal volume express). Nu åker jag in till stan. TALK TO YOU LATER


UPDATE:

Har precis spelat in ett videoklipp haha...tar några timmar innan det laddat klart så det kommer upp lite senare. OVERANDOUT

NewButtons.

Köpte en kavaj förra veckan ju, tyckte att den var lite för tråkig och vanlig så köpte ett par nya knappar och sydde på. så TADAAA! såhär blev det. Vad tycker ni? (köpte knapparna på "knappcarlsson" i Göteborg, de har miljoner med olika knappar och välja bland)

BEFORE:


AFTER:

It's an awful morning.

Somnade vid 11 igår, vaknade vid 9. Typ 11 timmars sömn, inte är jag piggare för det. Går runt som en zombie och är tacksam över att jag är ledig idag, behövde verkligen det. Har jobbat så mkt nu det senaste. Nu ska jag göra en riktigt god frukost och sätta mig framför teven i en eller två timmar minst. Sen tänkte jag visa er mina nya inköp. TALK TO YOU LATER-


SO TIRED

Kan inte förklara hur trött jag är just nu. Gick endå och la mig vid 10 igår och gick upp vid 8. Inte hjälpte det och jag var tröttare än jag vart på länge imorse. Jobbat hela dagen sen träffat Ingrid, ätit sallad och shoppat!! Jag vet, jag skulle inte...men jag reklamerade ett par byxor och fick 500 spänn i handen så det bara blev så. Visar er mina nya inköp imorgon + ett videoklipp kanske på vad jag använder för smink. Godnatt.


[4handbleekeragency]

RIGHT NOW:

Längesen jag var såhär trött så jag har bestämt mig för att åka till ica, köpa något gott och sen krypa ner under mitt duntäcke i soffan och titta på tv resten av dagen. Låter som en riktiiigt jlva bra idé enligt mig.
TALK TO YOU LATER


OUTFIT

Hej, jag är sämst på att uppdatera. Kom hem rätt sent igår (02:30) och somnade direkt. Sen har jag jobbat idag 8:15-14:45, är helt slut. MÅSTE SOVA !! haha. Här har ni iallafall outfiten för i Lördags. Linne-acne kavaj-hm ringar-kumkum, Hm och glitter. Lackleggings och prime på det!


HEJ

Jag hinner inte uppdatera något nu för ja ska iväg, gårdagens outfit kommer upp senare ikväll. HEJ DÅ!

Godmorgon

gårkvällen började på hardrock med drinkar och nachotallrik som vår "servitrise" överatalade oss att köpa haha. Vi träffade två gubbar från Norge som vi pratade lite med, de lovade att fixa eurovisionbiljetter till oss ;D haha. Sen gick vi vidare till parken träffade ett killgäng från Trosa och sen dansade vi tills jag var tvungen att ta pendeln hem. Nu ska jag äta frukost och sen gå till jobbet. Attans att det är så fint väder idag och att jag ska jobba.


VAD SKA NI GÖRA IDAG?


P A R T E Y Y !


Nu ska jag leta reda på något fint att ta på mig sen ska jag in till Göteborg och träffa cassandra.

For a walk in the sun

Efter att vi suttit ute en stund i solen, tog jag och Jossan bilen in till kungsbacka. Skulle sola men hamnade istället på kungsmässan, HELT OSMINKADE! haha. Fick med mig lite nytt hem. PS. tror jag blivit förkyld också efter en heldag i solen. Men det var det värt.


Bh-H&M , shorts-Ginatricot funderar på att lämna tillbaka med, vad tycker ni? Kavaj-HM.

RIGHT NOW:

Jag och syster har precis cyklat ner till havet (vi bor 5 minuter därifrån) och tittat i en liten antikbutik som ligger där. Hittade inget fint men men. Nu ska vi sätta oss i solen och njuta av det fina vädret. PUSS

I JUST WANT TO FEEL FREE

Vilket otroligt fint väder det är ute, har precis suttit ute i solen tillsammans med min mamma en stund. Har jag glömt att nämna att jag älskar påsken, det är kanske den bästa "högtiden" som finns. JA, bättre än jul! Förra året vid denna tiden satt vi på ett flyg hem från Australien, tiden går fort. Nu ska vi snart äta påskbrunch och sen ska jag och syrran ut och leta påskägg i trädgårn, töntvarning?! hahaha. Även ifall det är en underbar dag idag...har jag gått och fått ångest idag igen. Så otroligt irriterande att den kryper sig upp sådär helt plötsligt. Vet anledningen den här gången...ja känner mig "instängd", jag kommer ingenstanns, kommer jag någonsin leva mitt liv så som jag vill leva det. Även fast jag trivs här så känner jag inte att jag kan leva mitt liv fullt ut, det finns så mycket mer jag behöver göra. Jag orkar inte "låtsas" längre, jag vill vara mig själv.


......glad påsk föresten, nu blir det påskbrunch;)


RIGHT NOW:

Ska sätta mig ner och verkligen tänka ut hur jag ska möblera mitt rum. Just nu står allt lite random. Trodde aldrig det skulle bli såhär jobbigt att möblera mitt nya rum. Allt måste verkligen passa ihop och jag vill verkligen få ordning på allt så ja kan sätta ut tavlor och hyllor. x.

INSPIRATION


Kom alldeles nyss innanför dörren och nu blir det "påsk" middag. Har jobbat idag, sjukt mycket att göra. Dagens planer = tänkte umgås lite med min syster, hyra film kanske?

NEW


Här har ni min nya leopardsjal:) HM endast 79 kronor. det gillar vi.

SVAR:

vart på H&M har du köpt den tröjan? :). herr eller dam avdelningen och vad kosta den?
Svar: den kommer ifrån ungdomsavdelningen på HM och kostade 149:-


Vad såg du för film på bio? Hur gick det med kakfatet?
Svar: Vi såg "i love phillip morries", rätt dålig film faktiskt. Vi blev lite besvikna. Jag vann det, så det är påväg hem till mig nu:) visar er det så fort det trillat ner i brevlådan.


du kan visa mer outfits :)
skitsnyggt halsband du har på bilden, varifrån?
Svar: Okej, det ska jag ordna. Tycker jag har fått in rätt många outfits denna veckan faktiskt. Tack så mycket, det är en kedja från OXXO och ett kors från gulfynd som jag satt ihop med en gammal läppring haha.


mer outfitbilder,älskar din stil:) top3 favorit plagg just nu?
Svar: tack så mycket :) Mina favoritplagg just nu är mina lackleggings, min stickade kofta från Zara och min nya rosa oversize tröja.


du e alltid så fint sminkad ! hur sminkar du dig:)?
Svar: tack så mycket, kan ta åh göra ett litet youtube klipp hur och vad jag använder:) skulle det vara nått?


BIO OUTFIT:


Såhär såg jag ut igår, Toppen är ifrån HM trend och min hand ser ut som shrek haha Nu: jobbet.


RSS 2.0