Några bilder...


NEW UPDATE.

okej, ändrade planer...gårdagen kan nog ha varit den bästa dagen på länge, ler bara av att tänka på det. Kunde tillochmed inte somna igår för jag kunde inte sluta le. Jag berättar mer när jag vet lite mer så fortsätt kolla in så berättar jag allt. Ah just nu sitter jag på ett riktigt mysigt internet café med bra utsikt =snygga killar som går förbi;) Om en timma ska vi till Taronga Zoo!!! Ska bli så himla roligt. Titta på kangaroos och aprottor som kan flyga. Btw, imorgon är det en månad sen vi flyttade hit och jag kan faktiskt erkänna att detta är det bästa valet jag gjort i mitt liv, kan fortfarande inte förstå hur lyckligt lottad jag är att jag har möjligheten att bo här, ta bussen in till city, kalla bondi beach för vår strand. Det är nu livet börjar.

Mer uppdatering kommer ;) Ni ska få bilder på vår flat also,
TO BE CONTINUED

18:38

okj, här kommer några bilder...inte särskilt många eftersom internet är så jkla segt.

Jag och Micaela hamnade i en "butik" när vi var ute och festade första gången på kingscross, haha träffade på sjukt udda och roligt folk.

första två veckorna bodde vi här, grymmt ställe. utsikt över stranden och allt ;)

Elisabeth, våran nyfunna vän som numera bor i våran lägenhet med oss i tvåveckor.
Första dagen på stranden, rätt kallt men mysigt. Ingrid och Elisabeth på bilden:)

<3



Om det inte vore så att jag har sjukt dålig kondition skulle jag hoppa jämnfota hela dagen. Igår köpte jag ett par Hurley jeans dooooom är så himla fina skulle visa er om jag kunde, för er som inte vet är hurley ett av mina favorit märken. De har så otroligt snygga kläder. Tråkiga är att det bara finns hurley killkläder i Sverige men här har de massor med fina tjejkläder. Har alltid suttit och suktat efter allt fint som finns på hemsidan och nu har jag det utanför min dörr ;) liiiike.

Har fått jobb föresten, i en klädbutik på Bondibeach. Jeeäääh!
Orkar inte skriva mer nu, har bloggtorka det kanske märks?
Ikväll ska vi till IMAX cinema som ligger i Darlingharbour, de har världens största bildskärm där:D


LOVLEY JUBBLY


Har varit på stranden idag med Ingrid och våran nyfunna vän Elisabeth som bor hos oss denna veckan. Träffade på henne på stan typ andra dagen i Sydney och sen dess har vi umgåtts en hel del. Just nu sitter vi på McDonalds, gratis WIFI här ju. DET GILLAS ;) Ikväll blir det feeeest, har jag nämnt att vi bor typ 4 minuter från stranden och 1 minut från ett av sydneys största/bästa uteställen. Vi hyrde ju en lägenhet först men när vi kom dit så visade det sig att den var i rätt dåligt skick så vi bröt kontraktet och nu har vi flyttat in i en mycket bättre lägenhet. Lovley jubbly är något jag fått lära mig av en engelsman called danny...det kryllar av engelsmänn här MUMS!

OVER AND OUT

SUNDAY

Har precis vart och grillat med nagra engelsman, snart ska vi mota upp 4 killar fran sverige..traffade en av dem pa bussen igar sa nu ska vi ivag och ta en fika med dem, trevligt trevligt. Vi sitter aldrig still, full rulle hela dagarna haha jag alskar det!!! nu ska jag skypa med min mami

OVERANDOUT


IMPULSIVT

Jag och Micaela promenerade ner till internetcafet som vi sitter pa nu sa gick vi in pa VODAFONE som lag pa vagen vi passerade. Skulle fraga lite om hur mycket det kostade att skicka sms och ringa. Sen trillade Malin in i butiken och det slutade med att alla kom ut ur butiken med nya telefoner hahahaahahahaha. (billiga typ under 500lappen) men enda. Pa min forra telefon kunde man knappt hora nagot i hogtalaren sa nu har jag en alldeles ny ;) im inlove.

NU: TARGET (typ ica maxi) och kopa mer saker till lagenheten, den var visst smutsigare an vi kom ihag. Har tagit lite "before" bilder ocksa sa de kommer la upp snart.


TALK TO YOU LATER

Moving to our apartment in Bondi beach

Ursakta den urusla uppdateringen, har helt enkelt inte haft tid....an. Men idag (alldeles snart) flyttar vi in i varan na lagenhet som ligger i bondi beach 5-6 minuter fran stranden. Vi maste stada hela lagenheten helt kliniskt rent for den ser ut som skit just nu, rent for australienare ar inte samma sak som rent for oss. Vi var och kopte massor medsangklader, muggar, ljus och rengoringsmedel igar for 50 dollar haha. Nu ska vi ta en taxi fran hotellet till our crib och staaaaaada. Bilder kommer upp sa snart vi fatt iordning med internet, ni ska fa se bade fore och efterbilder;)

PUSS PA ER

Jag <3 Australien

hej, vi har det helt underbart här. Den dåliga uppdateringen beror på att vi har haft annat för oss och att det helt enkelt är underbart här även om det än sålänge är 20grader och lite molnigt´, de är ju vår här nu. Just nu sitter vi på ett internet café sen blir det upp till rummet för att bli av med jetlagen, haha...imorgon blir det en hejdundrande utgång med the heels on och sommriga drinkar.

BYE!

RSS 2.0