Svaren.

tror du på Gud? Svar: Min familj är kristen och jag har växt upp i en kristen familj. Tycker kristemdomen är en otroligt fin religion men jag "tror" inte på gud nej.

tycker du det är viktigt att tillhöra innegänget när du kommer till en ny plats? Nej, absolut inte. Älskar att vara runt folk som gör mig lycklig det är det viktigaste.

har du några förebilder? Svar: Nej ingen speciell person eller så...

hur var du i skolan? Svar: Ointresserad, gick helt fel linje (samhäll/samhäll). Trivdes riktigt aldrig i skolan.

vad läser du för bloggar? Svar: Läser faktiskt inte så många bloggar längre men dessa tittar jag in på typ varje dag, mina vänner http://thinkpositive.devote.se/ och http://face.devote.se/ sen läser jag också http://jessicakeranen.blogg.se/index.html http://glasruta.blogspot.com/ http://www.kenzas.se/   http://loweo.blogg.se/ http://heygia.bubbleroom.se/  mm.

asså jag fattar inte det där med australien, ska du flytta eller vad? :)
och fan vad snygg du är kvinna! Svar: Tack så mycket :D Jag vi ska flytta till Australien, Sydney. Vi har inte planerat hur länge men i ungefär ett år eller längre. Vi ska helt enkelt leva där, jobba mm. Hoppas du fick ett bra svar.

Vad kommer du satsta på för kläder i höst? Svar: Eftersom jag flyttar till ett varmare land så har jag inte fokuserat på hösten alls. Men vi kan ju säga såhär, nu i höst kommer jag satsa på shorts och klänningar ;)

Vad lyssnar du på för musik? Svar: Jag lyssnar på allt möjligt, gillar att lyssna på sånt som ingen annan lyssnar på.

Vart kan man köpa snygga ringar för rimligt pris? Svar: H&M, guldfynd, Gina tricot och UVX typ.

Vart handlar du dina kläder? Svar: H&M och ZARA.


kan du göra mer videobloggar? med skönhetstips och sånt, älskar din sminkvideo! :D Svar: Tacksåmkt, nja vet inte riktigt om videoblogg är min grej sen hinner jag inte eftersom jag har mycket att tänka på innan flytten.


kan du inte visa din kavajer? du brukar ha så fina! Svar: De är på kemtvätt nu men ska försöka komma ihåg att visa dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0