BYE SWEDEN HELLO AUSTRALIA

Jaha då var det dags...om 2 timmar åker vi till flygplatsen, är inte alls nervös...iallafall inte ännu. Kommer la kännas mer när man står där och säger hejdå till sin familj och försvinner runt hörnet. Ah det finns inte så mycket mer att skriva. Ska försöka uppdatera under resan.  FAREWELL


Mellanlandning

Sådär, nu blir det att packa ner det sista i resväskan och sen åka för att träffa tjejerna. TALK TO YOU LATER


gorgeous


Nu blir det lite lastminute ärenden i stan. Sen träffa Caroline i Göteborg för fika. PUSS

Ett litet tips..

Har ett par klackar som är en aning för stora i hälen och vid sidan av foten så det glappar typ när man går. Så igår innan bröllopet fick jag en idé att använda möbeltassar i skorna. Funkar sjukt bra + att de inte trillar av de sitter som limm typ..Det gör också så man inte får skoskav eller att det klämmer mot huden. Dessutom är det något typ alla har hemma så ifall du är på fest eller något åh skorna glappar är det bara rota i en låda så hittar man säkert några.


2 days left.

Har packat en hel del idag, tråkigt....upptäcker att jag tappat bort en hel del så har gått runt och vänt uppochner på hela mitt rum.....vill inte ens tänka på att jag måste trycka ner sminkväskan och nessescären i min överfulla resväska. ÄR JAG NERVÖS? Nej, fattar inte ens att jag ska åka. Får la en ångestattack när jag stänger dörren till mitt rum haha.

OVER AND OUT

Btw. det var en kille på bröllopet som var där från Italien, han har vart med i pirates of the caribean....F*CKING AWESOME!!

<3


Mina fina vänner som numera är gifta, är så glad för eran skulle <3

on my way to jönköping

okej, då ska man på bröllop idag. Ska hoppa in i bilen snart och åka till jönköping. Vi har hyrt ett hotellrum så vi ska göra oss iordning där och också sova över. Nu måste jag dra, ha det underbart PUSS

UPDATE:



Dagarna närmar sig, idag ska jag till mitt "jobb" och hämta anställningsbevis och sen iväg för att hitta ett datafodral. Sen blir det till att göra det sista på mitt Cv. TALK TO YOU LATER


Our trip to down under


GÖTEBORG: vi åker från flygplatsen i Sverige ungefär 16-17, vet inte exakt ännu.

BERLIN: våran första mellanlandning blir i Berlin, där stannar vi i ungefär 2 timmar.

ABU DHABI: andra stoppet är i Abu dhabi, ni vet där sex and the city 2 utspelar sig ;) haha där ska vi vara i ungefär 3 timmar.

SYDNEY: sen landar vi tillslut 2 dagar senare i Australien, vi är framme ungefär vid halv7 på morgonen.


UPDATE:

Har vart i Göteborg med min syster idag. Vi åt äcklig thaimat och jag slapp betala för han vi beställde av var lite virrig haha. Fick med min en hårtork, ett skärp, en tjock tröja och ett linne från cheapmonday. Nu sitter jag och finslipar på mitt cv sen blir det till att tvätta och stryka ännu mer. Ska testpacka ikväll för att se hur mycket det kommer väga...en hel del övervikt kommer det nog bli haha, attans!

16:40


Såhär ser mitt hår ut nu, hon klippte rätt mycket på längden tyckte jag men det kanske inte märks haha. det behövdes iallafall.

Äntligen hemma, har "halvsovit" hela dagen. Har vart helt utslagen...kanske beror på vädret? Ah..efter tandläkaren misshandlat mina tänder som förövrigt blev göörfina så åkte jag in till stan för att möta upp Ingrid som var och klippte sig. Efter det träffade vi Caroline, blev stan, lunch och sen fika på det. Nu är jag hemma....ska dra på mig mysbyxorna nu och sen börja kolla över mina resväskor och vad jag egentligen ska ta med mig, det är ju bara 5 dagar kvar nu. Läskigt. Vampires suck som vi såg igår var förövrigt sjukt bra, skrattade jätte mycket men den kunde vart lite längre.

Have i mention that...

...frisören typ klippte bort mitt långa hår, nu är det kort och jag ser ut som jag är 10. Hinner inte lägga in bild nu för jag ska till tandläkaren och sen in till stan med Caroline och Ingrid men bild kommer, lovar!;D

Nu måste jag borsta tänderna riktigt ordentligt ;)

UPDATE:

Gah har ätit typ tusen krabbor, älska!
ikväll blir det "vampires suck" med min fina syster.



New keds


dessa trilla ner i brevlådan för ungefär en vecka sen. Mitt typ 5 par keds haha;D De ska med till Australien. Bild på min nya frill kommer imorgon, nu blir det kräftskiva. OVER AND OUT


TODAY:

Ska till frisören nu sen till wiila för att forma ögonbrynen och färga ögonfransarna. Ska bli skönt att få bort de slitna topparna. Senare ikväll blir det kräftskiva med familjen och släkten. Ni får en bild på min nya frill när jag kommer hem igen. Köpte föresten lite böcker igår med Ingrid efter vi var på banken och ordnade lite saker, fick bla med mig denna boken L.A candy har velat läsa den jätte länge.


Ludvig <3

min älskling (vår hund) har gått och gjort illa tassen så nu springer han runt och slirar på golvet med bandage och tratt, ser sjukt kul ut. Bebisen<3

UPDATE:



Är fortfarande hemma hos Ingrid, vi har städat sen klockan 12 och nu börjar allt få sin plats. Bara golvet kvar och att bära ner lådorna till förrådet. Vi har rensat två göör stora soppsäckar, helt galet! haha. Nu ska vi iväg och äta på franks gatukök. JAG SKA ÄTA KORV, POMMES OCH VÄSTKUSTSALLAD, Mums!

TALK TO YOU LATER


CLEANING OUT MY CLOSET

Godmorgon, är uppe tidigt idag...ska till kemtvätten för att hämta mina kavajer sen ska jag hem till Ingrid för att städa och packa ner hennes lägenhet i lådor, borde få betalt för det ;) haha, nä det ska bli sjukt kul, älskar att städa och sortera. Så det blir en heldag hos henne, uppdaterar under dagen därifrån. såååå...

TALK TO YOU LATER


FORGIVE MY SINS

Gick och köpte en sminkväskan från marc jacobs igår, gjorde ont i hjärtat lite när jag drog bankkortet..men den är ju så himla fiin. Har rensat ur min gamla sminkväska så tänkte jag kunde visa er vad jag har i den.


Puder-clinique puderfoundation-max factor bruneyeliner-nivea svarteyeliner-isadora
mascara-maxfactor matte mousse foundation-maybellin


Solpuder-isadora ögonskugga-isadora ögonskugga-mus concealer-lancome
concealer-mus ögonbrynsskugga-mus priner-lumene glitterrouge-?


Några av mina borstar.

PROUD



När man bara har en vecka på sig ligger man i som fan, idag har jag sytt upp massa saker och dessutom sytt ett linne av en långklänning. Har tittat på denna klänningen ett bra tag, älskar stilen/trycket men inte att de är en klänning så jag bestämde mig för att göra den till ett linne istället. Dock blev de rätt ojämnt haha;D


Senare ikväll kommer det upp lite bilder på mitt smink och min nya sminkväska, så kolla in då;)


Svaren.

tror du på Gud? Svar: Min familj är kristen och jag har växt upp i en kristen familj. Tycker kristemdomen är en otroligt fin religion men jag "tror" inte på gud nej.

tycker du det är viktigt att tillhöra innegänget när du kommer till en ny plats? Nej, absolut inte. Älskar att vara runt folk som gör mig lycklig det är det viktigaste.

har du några förebilder? Svar: Nej ingen speciell person eller så...

hur var du i skolan? Svar: Ointresserad, gick helt fel linje (samhäll/samhäll). Trivdes riktigt aldrig i skolan.

vad läser du för bloggar? Svar: Läser faktiskt inte så många bloggar längre men dessa tittar jag in på typ varje dag, mina vänner http://thinkpositive.devote.se/ och http://face.devote.se/ sen läser jag också http://jessicakeranen.blogg.se/index.html http://glasruta.blogspot.com/ http://www.kenzas.se/   http://loweo.blogg.se/ http://heygia.bubbleroom.se/  mm.

asså jag fattar inte det där med australien, ska du flytta eller vad? :)
och fan vad snygg du är kvinna! Svar: Tack så mycket :D Jag vi ska flytta till Australien, Sydney. Vi har inte planerat hur länge men i ungefär ett år eller längre. Vi ska helt enkelt leva där, jobba mm. Hoppas du fick ett bra svar.

Vad kommer du satsta på för kläder i höst? Svar: Eftersom jag flyttar till ett varmare land så har jag inte fokuserat på hösten alls. Men vi kan ju säga såhär, nu i höst kommer jag satsa på shorts och klänningar ;)

Vad lyssnar du på för musik? Svar: Jag lyssnar på allt möjligt, gillar att lyssna på sånt som ingen annan lyssnar på.

Vart kan man köpa snygga ringar för rimligt pris? Svar: H&M, guldfynd, Gina tricot och UVX typ.

Vart handlar du dina kläder? Svar: H&M och ZARA.


kan du göra mer videobloggar? med skönhetstips och sånt, älskar din sminkvideo! :D Svar: Tacksåmkt, nja vet inte riktigt om videoblogg är min grej sen hinner jag inte eftersom jag har mycket att tänka på innan flytten.


kan du inte visa din kavajer? du brukar ha så fina! Svar: De är på kemtvätt nu men ska försöka komma ihåg att visa dem.


BULLSHIT

Är såå jvla irriterad, fick precis ett argt sms av mitt ex mattias att han hört att jag hade vart på fest förra helgen och sagt massa skit om honom" (när jag dessutom var i tunisien den helgen) Han har alltid vart sån som anklagat innan han frågat om det är sant. Han blir helt enkelt lätt upprörd över saker. Fick många såna sms under tiden vi var tsm att folk hade sagt att jag hade gjort eller sagt det ena och det andra fastän det inte varit sant. pratade precis med honom i telefon så nu har vi redit ut allt...Men jag blir såå otroligt arg och ledsen när jag får höra sånt, Kungsbacka backstabbers" = idioter. detta är en av anledningarna till att jag lämnar kungsbacka, allt skitsnack!

GODMORGON

PS. glöm inte frågestunden, ni har idag på er för imorgon kommer svaren.

När jag vaknade stod mami och papi med ett paket till mig, fick en adapter och en nackkudde till resan. TACK SÅ MYCKET <3 Nu har jag precis ätit frukost och nu tittar jag på "ett nytt liv på landet" på kanal8. Typ mitt favorit program, kommer sakna det så otroligt mkt nu när jag åker. Idag ska jag in till stan för att träffa Caroline sen blir det jobb 16:45 - 00:00.


Mitt drömkök :D


23:39

Sitter i soffan och tittar på "sagan om ringen", haha måste bara säga att jag tycker den ser riktigt "fejk" ut..eller ah man ser helt enkelt att allt är data. Neh, detta går fett bort nu byter jag kanal. OVER AND OUT


Thought we're safe but we're dangling and it's too far to survive the fall

Mitt liv är som en bergochdalbana just nu, ena dagen är jag helt förkrossad och drunkar i mina egna tankar och ena dagen är jag överlycklig. Idag är jag glad, riktigt glad:) Hoppas bara inte det kommer något och förstör den lyckan imorgon. Fick nämligen en grymt bra lön som ska sättas in på mitt sparkonto, har nallat en hel del från sparkontot så det känns bra att det går lite plus nu sen känns det som att allt flyter på, jag har koll på läget och har skrivit upp en lista över det jag ska göra nästa vecka. Nu ska jag äta frukost PUSS


NEW PART 2


En blommig långklänning, ni ska få se den på HELT UNDERBAR

jumpsuit från H&M 349:- gör snygg IRL

en nessecär, samsonit eller vad den heter. 149:- på rea ;)

Marinblå klänning som jag tänkte ha på min kompis bröllop nästa helg. H&M

Skärp från Kappahl.

GOOD SHIT FOR YOUR NAILS



Här har ni ett tips som jag fick av min fina arbetskompis. Man blandar jäst som innehåller e-vitamin och vatten i en skål sen doppar du naglarna i röran och låter dem vara kvar i ca 10 minuter. Det gör så naglarna blir starka och växer snabbare, dock luktar dom lite koonstigt efteråt haha men det går bort.

LIKE IT'S HER BIRTHDAY


FRÅGESTUND

Råkade radera min förra frågestund haha så alla frågor försvann. Så nu kör vi igen. Vill ha massor med roliga frågor;D SO COMEOOON GUYS! Ju fler frågor desto mer inlägg och uppdatering. Pinkyswear;) Svaren kommer upp på Söndag.


NEW PART 1


Jeansshorts från zara.

Ett mini dermalogica kit med ansiktsprodukter. 199spänn på grand paryfmeri, var tvungen att köpa dem.

Underkläder från H&M, hahaha har köpt 15 par trosor också XD

Minsta "Sovsäcken" ever från stadium.


Godmorgon mina fina.

Har suttit i typ 2 timmar nu och försökt återställa min dator som vart på lagning. Har också lagt in bilderna från Tunisien. Dessa är typ de enda jag har, min mamma har fler så dom kommer upp senare. Som sagt tog vi typ inga bilder. Nu blir det frukost och sen tänkte jag lägga in bilder på lite nya kläder mm.


Beslutsångest


Sitter vid tv och tittar på "Awake" samtidigt som jag skapat en ny blogg....men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska börja om...fortsätta eller helt enkelt lägga av....så svårt. Känner att jag inte kommer ha tid eller viljan att blogga i Australien. Isåfall bara att jag uppdaterar någon gång i veckan. Har ju haft bloggpaus en gång innan men då fick jag "kli i fingrarna" och var tvungen att skriva av mig. Funderar på om jag ska skaffa en blogg på en annan sida också...någon som har något förslag?

Hur tycker ni att jag ska göra?


UPDATE:

kom alldeles nyss hem från jobbet, har inte tid att lägga upp bilderna ikväll så jag gör det imorgon eftersom jag är ledig då. OVER AND OUT

What about Tunisien.

Jag gillar verkligen det stället, konstigt för jag hatade verkligen egypten när jag var där och dessa länderna är typ likadana. Det började med att jag hittade 500spänn på flygplatsen dit, happy:D sen åkte vi i 4 timmar med ett gäng på 20 pers som inte kunde hålla tyst. När vi kom fram träffade jag typ en av de snyggaste killarna jag sett, typ såg ut som ronaldo fast lite mer åt det arabiska hållet. den första dagen hatade jag stället, det var en kille som var jätte på mig han förföljde mig och skrev dikter och tvingade mig att svara. Till slut fick jag säga till han ordentligt så då slutade han. Träffade massa sköna killar från Djerba som jobbade med aktiviteter på hotellet som jag hängde med. Träffade också en göör skön kille från Italien, han kunde lite svenska också så det var kul. Badade mitt i natten med två norskar åh the italian guy, var inne på ett stängt casino mitt i natten, höll på att bli påhoppad av en italiensk tjej för hon var sur för att lorenzo umgicks med mig haha, åkt ut med båt, åkt parachute, spelat vollyboll och haft såå himla kul helt enkelt. Saknar allt så otroligt mycket.

Ah det var typ en liten sammanfattning av hur min vecka i Tunisien såg ut.
NU: jobba


Tack så mkt

för era fina kommentarer:) har mycket i huvudet just nu därav känner jag mig lite deppig åh har ångest men ska försöka lägga in lite bilder varje dag från resan för er som ville se dem. Har inte tagit så mkt bilder har mestadels latat mig. Har också tagit massa kort på allt jag köpt de senaste veckorna, det kommer upp imorgon.

Nu: CSI ;)

I already miss you


Har vart i göteborg och tagit farväl av mina fina Vänner rebecka och Cassandra. Vi åt på lilla london och pratade massa strunt. De åker till Barcelona på onsdag och när de kommer hem är jag inte längre kvar i Sverige. Känns konstigt, kommer sakna er så himla mycket.

I love the way you lie

Min vardag är ett schema just nu. Har 2 A4 papper med saker jag måste köpa, göra, folk jag måste ringa och träffa mm. Har som sagt haft en helt underbar vecka i Tunisien, kan inte ens förklara hur underbart det var. Har hänt så mycket så det var riktigt jobbigt att lämna allt. Det är också min sista vecka på jobbet, jobbar 5 dagar till sen är jag uppsagd. Just nu sitter jag och skriver rent mitt Cv och vid 3 ska jag in till Göteborg för att träffa Cassandra, Rebecka och Niklas för sista gången innan jag flyttar. Så tråååååkigt, kommer sakna dem då mycket....de är så många som jag kommer sakna. Men ni vet att ni alltid är välkomna att hälsa på.

Här har ni lite bilder från när vi var ute på en båttur till en öde strand och tittade på delfiner.
två grymt sköna människor vi träffade där nere som vi umgicks med och jag.


mamma och jag <3


ÄNTLIGEN HEMMA

Efter en underbar vecka i tunisien, eller det kanske kunde vart lite mindre varmt om man får klaga typ legat i skuggan hela tiden för det gick inte ens att andas. Var gööör glad tills för en liten stund sen.....nu har alla problem trillat ner i brevlådan kan man säga, ah jag hatar att känna såhär.

Jag vill inte känna mig deppig..inte nu jag orkar inte

Puss

BYE SWEDEN


Om 1 timma åker vi till landvetter, är så himla lycklig så jag kan inte sitta still. Jag förtjänar verkligen det här. Har inte haft en enda ledig vecka sen jag började jobba på McDonald's. Har inte vart utomlands sen jag var i Australien för 1.5 år sen och då var det inte ens fint väder där eftersom det var tidig vinter. Senast jag var utomlands var när jag var i Egypten typ för 3 år sen. Ska bli så otroligt skönt att bara få ligga på en strand och njuta. Kommer uppdatera när jag är där nere eftersom vi kommer ha tillgång till internet.

TALK TO YOU LATER


TRAVIE MCCOY



<3

RIGHT NOW:

Åker hem till Ingrid nu, blir myskväll med henne och Caroline. OVER AND OUT

BEN&JERRYS

Har fått tillbaka min dator, har bytt ut hela hårddisken och allt så måste installera om allt...från virusskydd, word och alla andra program. That sucks! Nu sitter jag och lägger till de sista låtarna på min ipod och äter ben&jerrys chocolate fudge brownie.


TALK TO YOU LATER-

UPDATE: haha orkade bara äta typ 5 skedar sen blev jag helt mätt!

SILVER


Min fina nya ring i äkta silver, har blivit allergisk mot oäkta..det bara rostar och blir fult.

2daysleft.

Tack för alla era musiktips:) idag har jag jobbat 06:30-13:00 go tid endå, Efter det åkte jag och min syster in till Göteborg och gick på naturhistoriska museét. Vi har tänkt att gå dit i över ett halvår men aldrig fått tid till det. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, blir väll mys framför tvn. Har en ny ring att visa er också, kolla in lite senare så ska ni få se den. 
 


MUSIK TIPS?

Sitter vid datan och laddar ner itunes, musik mm. vill ha lite ny musik i ipoden tills på lördag. Någon som har något bra musiktips? Det enda som saknas är en stor skål med glass, det skulle inte sitta fel. OVER AND OUT

UPDATE:



IDag köpte jag två pocket böcker på engelska. Ville köpa "shutter island" också men den fanns inte. Så nu blir det massa läsande på stranden i Tunisien. OVER AND OUT

MAKEUP BAG

Har letat överallt efter en makeup bag men jag hittar verkligen ingen fin någonstanns. Har letat överallt typ. Hittade denna häromdagen men jag vet inte riktigt om jag ska klicka hem den, vad tycker ni?  


Iam falling asleep

Är helt slut, har vart på stan med mina vänner idag. Köpte lite mer underkläder och baskläder till Australien. Har köpt en hel del det senaste som jag inte visat men jag orkar verkligen inte..allt är typ bara underkläder och baskläder mm. Skulle egentligen på bio ikväll men jag palla inte så nu sitter jag hemma och myser i soffan istället. OVER AND OUT

SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE


Min fiina nya kamera, från Canon med 14,1 mega pixels min förra har typ....10 så det känns bra. Ingrid köpte typ en likadan fast i silver ohc med typ 12 mega pixels och en bärbar data. kameran kosta förövrigt 2199:- helt okej pris enligt mig. killen eller snarare "gubben" som hjälpe oss typ hatade oss för vi kunde inte bestämma vilka färger vi skulle ha, vi valde rosa sen helt plötsligt "nej jag tar svarta eller nej silver är ju rätt fint....vad tycker du madde, brun eller silver samtigt som ingrid posade med kartongerna" han blev riktigt irritrad ha ha. Han ville antagligen bara få sålt dem så han skulle få försäljnings status;D

NU: in till göteborg för att träffa Isabelle, Ingrid och Caroline...blir inte borta så länge för jag är helt slut.

EN JVLIGT BRA DAG HELT ENKELT

Dagen börjar med 5 spralliga tjejer som får gratis insläpp pga kontakter ;) Vi åkte någon gunga på berget och när jag klev ur kunde jag inte sluta skaka. Har blivit en sån mes, vi åkte också höjdskräcken (trodde seriöst att jag skulle dö), jag har sen skällt ut massa ungar som sprungit före i kön hahah! och vi har blivit neddränkta i colorado...eller ah egentligen så blev bara Ingrid blöt, hon fick allt över sig haha. Men sen åkte vid flomride och då lurade mina "såkallade" vänner mig att sätta mig längst fram eftersom man blir minst blöt där, enligt dem och killen som jobbade på attraktionen. Upptäckte rätt snabbt att det inte var sant. Kom ut därifrån helt genomvåt + att killen på attraktionen vek sig av skratt. Sen får vi gå in bakvägen på balder åh slippa stå i kö i 40 minuter eftersom min kompis jobbar där. Tack johan ;) Sen vid 10 tar vi pendeln hem till Kungsbacka träffar friis som förvrigt säger att han läser min blogg. trevligttrevligt. Bestämmer mig för att ta 731an hem istället för 733an (båda går hem till mig) min mobil har tidigare under dagen dött och plötsligt står jag mitt i ingenstanns med svarta åkrar runt mig, bussen försvinner i mörkret och där står jag helt ensam med en värdelös telefon i handen. skriker "neeeeeeeeej!!! det är inte saant!" och börjar gå de 2,5 km hem men ser plötsligt ett upplyst hus. Utan att tveka plingar jag på möts av en förvånad man och frågar om jag kan låna telefonen. Ringer papi och nu ligger jag nerbäddad i min säng efter en helt underbar dag med mina fina vänner.

GODNATT <3


Funfunfun



NU SKA JAG OCH MINA VÄNNER TILL LISEBERG, HAR INTE VART DÄR PÅ TYP TVÅ ÅR SÅ DET SKA BLI SJUKT KUL. SKA ÅKA ALLT...FAST JAG ÄR EGENTLIGEN DÄR ENBART FÖR ATT KRAMA AKKA "OVERSIZE" KANINERNA

När jag kommer hem ikväll ska ni få se min nya kamera och kanske lite bilder från dagen. OVER AND OUT


GODMORGON

vaknade nu, är helt slut. Bara en stägning kvar nu så är jag ledig...i en dag haha idag ska jag och ingrid till Mediamarkt och köpa kameror och annat skräp. TALK TO YOU LATER

(ursäkta att bloggen blir lite plane just nu, alla mina bilder och allt är på min andra data som är på lagning)


MY NEW DRUG

Har gått och blivit beroende av äpplejucie! dricker det varje dag på jobbet, varje dag till frukost och sen varje dag till middan. Älska!!


RSS 2.0