BECAUSE IT'S "IN" - WHY SHOULD EVERYONE WEAR IT?


Vårens färger är som de flesta vet pastellfärgerna mint, turkos, ljus/mörk beige och rosa. Marinblått och armygrönt är också några av vårens hetaste färger. Jag kan säga såhär, jag gillar verkligen inte det här med beige på beige och fula gröna och bruna nyanser på naglarna. Jag gillar inte heller när folk som INTE passar i de färgerna använder dem ändå bara för att det är "inne". Det finns många människor som "försvinner" i pastelltoner. ANVÄND DET INTE OM NI INTE PASSAR I DET. Hittade en blogg där en tjej hade beige hy, beige hårfärg, beiga byxor och beige skjorta - INTE SNYGGT! Det är nästan alltid så att när något blir modernt ska alla gå runt i det även ifall man egentligen inte passar i det i sin kroppsform mm. Så rakt ut sagt - jag spyr på de som tänker använda färgen "mint" på naglarna i sommar och de som kommer vara heltäckta i beige. Nu säger jag dock inte att beige är en ful färg men om man avänder för mkt av det blir det inte snyggt. självklart är det fint om man har en beige kjol eller något men man måste bryta av det med någon annan färg för annars kan det bli en katastrof. Själv kommer jag använda lite beige i sommar men mest vitt, rosa, armygrönt, svart såklart, ljusgrått, marinblått och turkost.

VAD TYCKER NI?

Kommentarer
Postat av: Tiia

Håller helt och hållet med dej, som när chinos Blev super hett nu förra sommaren så skulle precis Alla ha ett par.

Såg ju förjäligt ut på vissa ink mej själv så valde att skippa det. :)

Men tyvärr finns det folk som "slavar" under trenderna.

2010-03-10 @ 20:42:23
URL: http://tiiabersan.blogg.se/
Postat av: Moa

sv; ja, så snygga & sköna! :)

2010-03-10 @ 21:09:05
URL: http://moaolssons.blogg.se/
Postat av: Moa

sv; tack :)

2010-03-10 @ 21:09:28
URL: http://moaolssons.blogg.se/
Postat av: shopalicious

snyggt! Måste köpa nytt nagellack känner jag..

2010-03-10 @ 21:10:32
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag fattar inte heller hysterin över att ha denna färg på naglarna! Tycker inte den är särskilt fin faktiskt. Kommer INTE att måla mina naglar i den här färgen.

2010-03-10 @ 21:27:47
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller me dig!! har tänkt samma sak, så kollar ja en massa bloggar , alla har dessa färg på naglarna. o överdriver vårens färger.äntligen hitta ja nån som inte e så förtjust =)

2010-03-11 @ 09:51:49
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0